„Šiuolaikiniai vartotojai buitinės technikos gaminius buityje pritaiko kaip interjero detales, kurios vis dažniau tarnauja kaip asmenybės saviraiškos priemonės. Todėl savo gaminiuose diegiame ne tik moderniausias technologijas, bet ir naujausias mados tendencijas“, - teigia Henrikas Otto, „Electrolux“ bendrovės dizaino vadovas.

Įkvėpti Paryžiaus mados parodos „Prêt-à-Porter Paris“ organizatorių pasiūlytų trijų 2006 m. vasaros sezono mados krypčių „Wonderland“, „Waterland“ ir „Primitive land“, „Electrolux“ dizaineriai sukūrė jas atspindinčių koncepcinių šaldytuvų serijas.

„Wonderland“ koncepciją įkvėpė spalvomis, ornamentais, puošybos elementais ir daugybe audinių sluoksnių pasižymintis neoromantinis stilius. Šios serijos „Electrolux“ šaldytuvų dizainas yra žaismingas, puoštas gėlių ornamentais arba vertikaliomis pastelinių spalvų linijomis.

„Waterland“ stiliui būdingos šviesios ir žaižaruojančios spalvos, asimetriškas dizainas, griežtos detalės. Tiesios ir ryžtingos vertikalios linijos, perlamutrinės mėlynos ir žalios spalvos, vandens augalų ornamentai puošia ir šios serijos „Electrolux“ šaldytuvus.

Egzotiškas, nuotykių dvasios kupinas „Primitive land“ stilius „Electrolux“ šaldytuvų dizaine atsispindi gyvūnų ornamentais, aptakiomis linijomis, natūraliomis žemės spalvomis.

„Electrolux“ dizaineriai bendradarbiavimą su mados specialistais ketina pratęsti ir ateityje. Buitinės technikos gamintojas kiekvieną sezoną planuoja pristatyti naujausias mados tendencijas įkūnijančius buitinės technikos prietaisus.

Šių metų „Prêt-à-Porter Paris“ parodoje „Electrolux“ pristatė ir savo pirmąjį dizaino apdovanojimą „Electrolux Fashion Award“. Jis atiteko populiariam Olandijos aprangos ir dizaino prekės ženklui „Pauw“, kuris buvo įvertintas kaip geriausiai atspindintis buitinės technikos gamintojo siekį palengvinti ir paįvairinti vartotojo gyvenimą. Mados ir dizaino parodoje „Electrolux“ pastangomis suvienyti ekspertai ir žurnalistai vertino 1500 tarptautinių aprangos ir aksesuarų prekės ženklų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją