Po šokiruojančios naujienos, kad 45-uoju Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentu tapo Donaldas Trumpas, susipažinkime su tais, kuriuos jis kartu atsives į Baltuosius rūmus. Be jo trečiosios žmonos Melanios Trump, garsiausi JAV rūmai taps prieinami ir kitiems Trumpų šeimos nariams.

Taigi, Donaldo Trumpo šeimos medis:

1. Ericas Trumpas, 32 metai

Trečiasis Donaldo ir Ivanos vaikas Ericas yra fondo „Eric Trump Foundation“ įkūrėjas. Šis fondas renka lėšas St. Jude vaikų tyrimų ligoninei. Jis taip pat vadovauja aštuoniolikai Trumpų šeimos klubų ir yra vedęs Larą Yunaską.

2. Lara Yunaska Trump, 34 metai

Žurnalistė Lara pirmą kartą Ericą Trumpą susitiko Niujorke ir net nenutuokė, kad jis yra nekilnojamo turto imperijos paveldėtojas. Jie susituokė po septynerių metų, 2014-ųjų lapkritį, Trumpų dvare „Mar-A-Lago“ Palm Biče, Floridoje.

3. Donaldas Trumpas, 70 metų

Naujai išrinktas Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas, taigi, taip pat ir laisvo pasaulio lyderis. Po ilgos ir sekinančios rinkimų kovos jis dabar turės prieigą prie branduolinių kodų, bus Amerikos kariuomenės vadas ir turės galią savo politiką paversti įstatymais. Liūdnai pagarsėjo savo frazėmis „graibyti [moteris] už intymios vietelės“ ir būdamas žinomas vyras „gali [su jomis] daryti bet ką“.

Donaldas Trumpas

4. Barronas Williamas Trumpas, 10 metų

Jauniausias iš penkių D. Trumpo vaikų. Barroną jo mama Melania apibūdina kaip „mažą Donaldą“. Jis pateko į antraštes, kai kitą dieną po rinkimų tramdė žiovulį tėvui sakant pergalės kalbą – socialinis tinklas „Twitter“ tiesiog užvirė. Vaikas garsėja tuo, kad vilki paaugliškas tėvo kostiumų versijas, kurios neapsieina be mažų kaklaraiščių.

5. Melania Trump, 46 metai

Buvęs modelis, nustebinusi visus savo fotosesijomis, kurioms pozavo nuoga. Ji gimė Slovėnijoje, jos tėvas priklausė komunistų partijai. Kalba penkiomis kalbomis: slovėnų, prancūzų, anglų, serbų ir vokiečių. Su Donaldu susipažino 1998 metais, o 2005 metais už jo ištekėjo. Tapo trečiąja žmona po Ivanos Trump ir Marlos Maples.

6. Vanessa Haydon Trump, 38 metai

Modelis, verslininkė ir aktorė, vaidinusi juostoje „Mylėti(s) smagu“ („Something's Gotta Give“). Už Donaldo Jaunesniojo ji ištekėjo 2005 metais ir su juo susilaukė penkių vaikų.

7. Kai Trump, 9

Už savo dėdę Barroną vos vieneriais metais jaunesnė Kai yra viena jauniausių Trumpų klane. Ji, kartu su savo tėvais Donaldu Jaunesniuoju ir Vanessa, rėmė savo senelį rinkiminėje kovoje.

8. Donaldas Trumpas III, 6 metai

Vienas iš aštuonių anūkų, Donaldas III ne tik turi prezidento vardą, bet ir moka nešioti kostiumą.

9. Donaldas „Donas“ Trumpas Jaunesnysis, 38 metai

Verslininkas, kartu su savo broliu ir seserimi dirbantis „Trump Organization“, ir einantis jos viceprezidento pareigas. Donaldas ne kartą pasirodė savo tėvo realybės šou „The Apprentice“, o 2005 metais vedė modelį Vanessą. Jis yra penkių vaikų – Kai, Chloe, Donaldo III, Tristano ir Spencerio – tėvas.

Donaldas „Donas“ Trumpas Jaunesnysis

10. Ivanka Trump, 35 metai

Verslininkė, kurios verslas vertinamas maždaug 150 milijonų dolerių. Ivanka įkūrė nuosavą juvelyrinių dirbinių ir mados liniją, taip pat dirba Trumpų šeimos versle. Ji yra trijų vaikų – Arabellos, Josepho ir Theodore’o – mama ir jų tėvo Jaredo žmona.

11. Jaredas Kushneris, 35 metai

Ivankos sutuoktinis ir judviejų trijų vaikų tėvas. Jaredas yra nekilnojamo turto vystytojas ir „New York Observer“ savininkas. Šis laikraštis uošvio dėka sustiprėjo.

Jaredas Kushneris

12. Tiffany Trump, 23 metai

Koledžo absolventė, susitikinėjanti su demokratu Rossu Mechanicu. Tiffany yra jauniausia iš visų D. Tumpo dukterų. Jos motina yra antroji nekilnojamo turto magnato žmona Marla. Ji domisi mada (stažavosi „Vogue“), muzika (būdama septyniolikos išleido dainą „Like A Bird“, tačiau ji nesulaukė pasisekimo) ir socialinės žiniasklaidos daroma įtaka (savo „Instagram“ paskyroje turi virš 310 tūkstančių pasekėjų).