Procentai

Milijonierius Jaakko Rytsola už greičio viršijimą sumokėjo 45 tūkst. JAV dolerių (180 tūkst. Lt). Kodėl tiek daug? Ogi todėl, kad Suomijoje baudų dydis priklauso nuo pajamų dydžio.

Bunkeris

Skelbimas žmonėms, bijantiems apokalipsės: "Anglijoje parduodamas 1951 m. statytas bunkeris, kuriame galima pasislėpti nuo atominio sprogimo grėsmės. Kaina 562,5 tūkst. dolerių (2,25 mln. Lt).

Prisiminimai

1996 m. Notingame areštuotas kalinys reikalauja 10,5 tūkst. dolerių (52,5 tūkst. Lt) kompensacijos. Motyvas - žiūrėdamas serialus apie policiją, jis patiria skaudžius praeities išgyvenimus. Pranešime nesakoma, kas jį verčia žiūrėti televizorių.

Prašneko

Susipykusios seserys Deborah Quinn ir Sharon Mount nesikalbėjo 18 mėnesių. Visi galvojo, kad jos jau niekuomet netars viena kitai žodžio. Tačiau jos prašneko. Aišku, tai nebuvo patys meiliausi žodžiai, bet vis tiek toks faktas kažką reiškia. Moterys pradėjo plūstis, kai jų automobilis atsitrenkė į kitą.

Fantazuotojas

Amerikietis Peteris C.Gentry savotiškai slapstėsi nuo įstatymo. 1991 m. už tai, kad vairavo automobilį neblaivus, jam grėsė dveji metai nelaisvės. Vaikinas valdžios instancijai atsiuntė oficialų mirties patvirtinimą. Byla buvo nutraukta. 1994 m. vėl nutiko tas pat. Peteriui taip patiko vedžioti teisėjus už nosies, kad jis prarado saiką. Be to, prietaras "trečias kartas nemeluoja" iš tikrųjų nemeluoja. Kai jį pričiupo tą lemtingąjį trečią kartą, jis vėl nusiuntė "oficialų" mirties liudijimą. Nurodydamas mirties priežastį jis užrašė "denzorinę hemorhaginę karštinę", kuria neva susirgo Afrikoje. Reikia pripažinti, kad Peterio fantazija labai laki, nes tokios ligos apskritai nėra.

Advokatas

Edmondas Jamesas Ramosas nusisamdė gerą advokatą. Jis buvo kaltinamas už tai, kad nušovė žmogų. Gynėjas stebuklingai sugebėjo įtikinti teisėją, kad buto šeimininkas mirė kelias sekundes prieš Edmondui įsilaužiant. Keista, bet prokuroras patikėjo.