Klausimas.
Ką galite pasakyti apie 2005 metų lietpalčių madą? Kokios medžiagos madingos, kokios spalvos, siluetai, kokius reikėtų derinti aksesuarus prie lietpalčio?

Atsakymas. Šiemet visos mada besidominčios paneles ir ponios savo garderobe privalo turėti lietpaltį. Ir gamta tam pritaria.

Ilgis - iki kelių ar vos dengia kelius. Talija stipriai suveržta diržu. Diržas gali būti to paties audinio ar pakeistas plačiu odiniu. Didelė apykaklė, atvartai, sudėtingos detalės bei kišenės. Ryškūs, gėlėm, geometriniais, rytietiškais raštais marginti audiniai. Didelės sagos.

Klausimas. Norėčiau į išleistuves eiti apsirengusi 6 dešimtmečio stiliaus drabužiais. Na, tų saldžių mergyčių įvaizdžiu, kur vyrauja pastelinės spalvos, juosta perrišti plaukai ir pan. Gal galite plačiau papasakoti apie tų laikų madą ir kaip galėčiau pasiekti kiek įmanoma autentiškesnio rezultato?

Atsakymas. Siūlyčiau peržiūrėti keletą Holivudo filmų apie šeštą dešimtmetį. Pastelines spalvos tinka, juosta perrišti plaukai taip pat. Labiausiai tuos laikus primintų suknelė: taškučiais margintas audinys, prigludusi viršutinė dalis, korsetu suveržtas liemuo, pūstas dengiantis kelius sijonas.

Klausimas. Kokie maudymosi kostiumėliai madingi šį sezoną? Kokie maudymosi kostiumėliai labiau tinka panelei didele krūtine ir maža?

Atsakymas. Maudymosi kostiumams galioja šio sezono maksimalizmas. Ryškios spalvos, raštai, gėlės, sudėtingi kirpimai, sagtelės, dirželiai, nėriniai, raukiniai. Negalima pamiršti, kad maudymosi kostiumas tik sudedamoji paplūdimio kostiumo dalis. Prie maudymosi kostiumo turi būti priderinta skraistė, apjuosianti klubus, palaidinė, galvos apdangalas, avalynė, krepšys, net rankšluostis, ant kurio gulėsite paplūdimyje.

Aš manau, kad panelei didele krūtine reiktų pasirinkti liemenėlę su petnešėlėm, pakietinto audinio, bet be paralono, gerai laikančią formą. Nesiūlyčiau rinktis stambių raštų, uždėtinio dekoro, o panelei su maža krūtine reiktų pasirinkti liemenėlę, didinančią krūtinę - galima naudoti silikoninius įdėklus į liemenėlę. Liemenėlė gali būti gausiai dekoruota.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją