Klausimas:

"Aš jaučiuosi labai nejaukiai. Kas kartą, kai patiriu orgazmą, jaučiuosi taip, lyg “ejakuliuočiau”. Ar aš normali?

Atsakymas:

Pastaruoju metu tai yra populiari tarp moterų aptariama tema. Moterys pastaruoju metu jaučia didelį spaudimą demonstruoti naujus ir didelius seksualinius žygdarbius – lyg vyrų atitikmuo. Tačiau seksologijos srityje prisiekusiųjų dar nėra. Aš tikiu, kad G taškas egzistuoja ir kad kai kurios moterys sugeba pajusti moterišką ejakuliaciją.

G taškas, pavadintas daktaro Grafenburg vardu, greičiausiai yra ne taškas, o sritis. Jis yra už priekinių makšties sienelių ir jį lengviausia pastebėti susijaudinimo momentu. Atrodo, kad jis lengvai pulsuoja, o audiniai yra šiek tiek minkštesni. Seksualinio patenkinimo metu jį galima liesti ar trinti ir patirti G taško orgazmą. Man labiau patinka apie jį galvoti kaip apie dievybės tašką.

Kai kurios moterys gali ne tik išlieti seksualinę įtampą, kuri susidaro toje srityje, bet ir pagaminti tam tikrą skystį. Pro angą, pro kurią išteka šlapimas, taip pat išteka ir šis skystis.

Tai yra visiškai normalu ir yra natūralus būdas atsipalaiduoti nuo seksualinės įtampos. Išmokite įtraukti šį savo seksualumo aspektą kaip nuostabią jūsų mylėjimosi su vyru dalį. Tinkama įranga ir pagalbinės medžiagos, tokios kaip rankšluosčiai ir servetėlės prie lovos palengvins dalį jūsų jaučiamo diskomforto ir nepatogumų.

Galiausiai, žinokite, kad jūsų kūnas yra labai ypatingas ir geba išreikšti save įvairiais būdais, įskaitant ir šlapumą. Leiskite savo vyrui žinoti, kad tai yra jūsų unikalaus ir artimo ryšio dalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją