Kinijos vyrams atėjo nelengvi laikai, rašo stern.de. Dėl vieno vaiko politikos šeimos dažniau nori susilaukti berniuko. Moteriškos lyties vaisiaus dažnai laukia abortas. Ilgai manyta ir tebemanoma, kad Kinijos visuomenėje vyrai turi daugiau privalumų ir geresnes perspektyvas.

Toks mąstymas turi savas pasekmes: susidarė vyrų perteklius, daug jų lieka vienišiais. Prognozuojama, kad Kinijoje apie 30 milijonų 20-45 metų amžiaus vyrų 2020 m. bus vieniši.

Todėl nieko keisto, kad Kinijoje sekso žaislų industrija išgyvena puikius laikus. Ypač populiarėja kokybiškos, optiškai tikras moteris primenančios lėlės.

Iš pirmo žvilgsnio galima netgi apsigauti – apsilankius vieno tokio viengungio asketiškame bute industriniame Pekino rajone ant lovos sėdinti lėlė atrodo tarsi gyva.

Sekso lėlių gamintojai taip pat vilioja kitais savo prekės privalumais – neužsikrėsite lytiniu keliu plintančiomis ligomis, tokia „mergina“ niekada nepastos ir neteks su ja aiškintis santykių.

Pastebima ir kita tendencija – lėles perka ir moterys. Jos dovanoja šiuos pakaitalus vyrams, jei nori susilaikyti nuo lytinių santykių nėštumo metu.

Kitas įdomus dalykas – Kinijos institucijos vertina sekso žaislus kaip gimstamumą reguliuojančias priemones.

Gamintojai dėl klientų neriasi iš kailio – lėlė gali būti pagaminta pagal individualius kliento pageidavimus, parenkant odos, akių ir plaukų spalvą, svorį, kūno formas. Tačiau tokie norai papildomai kainuoja.