DELFI atsiųstose nuotraukose matyti buvusio vicemero automobilis „VW Passat“ pastatytas šalia Kauno savivaldybės pastato Laisvės alėjoje. Tačiau V. Vasilenko mašina stovi jau už ženklo, kur prasideda pėsčiųjų zona. Ant galinių durelių stiklo puikuojasi ir pačio V. Vasilenko rinkiminis plakatas.

„Suprantate kaip yra. Aš ten turiu leidimą rezervuotai vietai, bet atvažiavau ir nėra. Man reikėjo tik paduoti, įmesti į pašto dėžutę popierius. Įmečiau ir išvažiavau. 7-8 minutes gal trukau“, - teigė V. Vasilenko.

DELFI rašė, kad Darbo partijos kandidatai ypač pamėgo neįgaliųjų vietas.

Vasario pradžioje ant neįgaliųjų vietose pastatytų automobilių „Toyota Avensis“ ir „Nissan Qashqai“ puikavosi Darbo partijos kandidatų plakatai. Darbiečiai į Kauno mero postą deleguoja Vydą Gedvilą. Jo ir trečiuoju numeriu darbiečių sąraše esančio Albino Anužio nuotraukos šypsosi iš plakatų, kuriais buvo apklijuoti automobilių langai.

Kitu atveju „Opel Zafira“ su darbiečių reklama buvo pastatytas šalia prekybos centro „Taubūčiai“, Šilainiuose. Automobilis įžūliai pastatytas skersai neįgaliesiems skirtų vietų.