Rodos, taip.

Štai 29 metų futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas, pozuojantis reklamai žurnaluose atskleidė savo grožio paslaptį. Rytais sportininkas naudoja drėkinamąjį kremą, o vakarais neapsieina be paakių kremo. Be to, labai mielai naudojasi savo žmonos grožio patarimais.

Vyrai patiria tą patį stresą darbe kaip ir moterys. Jaunesni ir gražesni lipa jiems ant kulnų, kopdami karjeros laiptais. Neteisinga manyti, kad tik vyrai-gėjai rūpinasi savo veido oda ir kad pagrindinė rinka aukštos technologijos odos priežiūros priemonėms yra skita gėjams. Galbūt tiesa, kad jie savo išvaizda rūpinasi labiau.

Kaip rašo įtakingi Britų žurnalai, stebėtojui iš šalies gali pasirodyti, kad yra siūlomas bereikalingas pasirinkimas – kremas nuo raukšlių ir odos senėjimo vyrams.

Tačiau prekyba vyrų kosmetikos produktais tampa pelninga. Atlikti biznio tyrimai rodo, kad Jungtinėje Karalystėje vyrai išleidžia1,5 bilijono svarų odos priežiūrai. Įvairūs Europos žurnalai tai apibūdina kaip revoliuciją vyrų grožio rinkoje.

Ekspertai mano, kad ateis laikas, kai vyrų kosmetika užims tą pačią vietą rinkoje kaip ir moterų kosmetika, kadangi abiejų lyčių atstovai nori atrodyti jauni ir gyvybingi. ,,Manau, kad nereikia ginčytis, kad vyrai mažiau rūpinasi savo išvaizda negu moterys“, sako Richard Gray, Harvey Nichols firmos atstovas spaudai. Ateis laikas, kai vyrai tiesiog norės pasiimti kremą nuo savo žmonų kosmetikos stalelio.

Įvairūs žurnalai vyrams daug prisideda prie vyrų odos priežiūros bumo. Jie moko ir skatina vyrus pradėti rūpintis savimi, pradedant odos priežiūra. O kremas nuo raukšlių - tiesiog priemonė, kuri padedanti paslėpti senėjimo padarinius. Tai yra iššūkis įprastai tiesai, jog moterys stengiasi išlikti jaunai atrodančiomis, o vyrai tiesiog susitaiko su savo amžiumi. Žinoma, viena kita raukšlė veide nesumenkina Sean Connery ar Robert Redford‘o žavumo.

Tačiau ne visos moterys žavisi tokiu vyrų susidomėjimu mažinti raukšles savo veiduose.

“Tai visiška nesąmonė”,- sako Marcelle D‘Argy Smith, “Cosmopolitan” žurnalo įkūrėja. Ji mano, kad patraukliausi vyrai šiandien - tai Hughas Grantas ir George’as Cloony. Kai jie juokiasi, išryškėjusios raukšlės jų veiduose daro juos labai patraukliais. Žiūrėdama į juos juk nemanai, kad jie atrodo bjauriai, tu tiesiog matai, kad jie atrodo puikiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)