“Pavasarį regėsime grįžtant moteriškumą – kaip iš pasakos, pabrėžiamą pasteliniais, natūraliais tonais”, - aiškina makiažo specialistė Ashley Ward, dirbusi su Kate Winslet, Reese Witherspoon Londono, Niujorko, Milano bei Paryžiaus mados savaitėse.

“Tai kerintis natūralus grožis, skaisčios spalvos, dailus bruožų paryškinimas.”

Bet kokie kiti įvaizdžiai ateina į madą? Apžvelgėme karščiausius įvaizdžius, kuriuos galėtumėte nusikopijuoti.

Rožinė prabanga

Natūralaus įvaizdžio karalienė Bobbi Brown šį sezoną kovoja už rožinę prabangą. “Pavasario įvaizdis – romantiškas, rožinis, atspindintis tendencijas, kurias matėme moteriškuose, subtiliuose madų savaičių drabužiuose. Kai moteris dėvi rožinės spalvos drabužius, noriu, kad ji jaustųsi gležna, trapi ir labai moteriška”, - sako ji.

“Rožinė – universali spalva, kiekvienam odos tipui galima pritaikyti rožinės spalvos toną. Ir tai spalva, kurią lengvai galima pritaikyti kasdienai. Šiek tiek neutralaus švytėjimo akims, ryškus blizgesys lūpoms, rožinis spindesys skruostams.”

Genialus paprastumas

Šio sezono grožio apibrėžimas – gaivi, spindinti oda, bet atrodyti natūraliai dar nereiškia būti natūraliai, taigi pasinaudokite Ashley patarimu.

“Norint pasiekti to sveiko švytėjimo lyg ką tik grįžus iš atostogų, dėl kurio jaučiamės neatremiamos, tereikia nedaug padažyti akis – paprastai ir natūraliai, migdolų ir kūno spalvos tonais, o šilti kūno spalvos ir karamelės tonai pabrėš natūralias rožines lūpas”.

Ryškios akys

Dabar galite pasirinkti iš įvairiausios spalvų paletės. “Šis spindesys atėjęs iš septyniasdešimtųjų”, - sako Charlotte Tilbury. Elspeth Gibson ir Albertos Ferreti mados pasirodymuose blakstienos buvo nudažytos violetine spalva, kituose pasirodymuose buvo modelių, kurių blakstienos buvo nudažytos žalios ar mėlynos spalvos tušu. Taigi atsikratykite konservatyvumo ir pasirinkite spalvą, kuri jums labiausiai tinka.

Saldžios spalvos

Gražūs pasteliniai šešėliai, įkvėpti braškinių ledinukų, rožinės kramtomosios gumos ir putojančio persikų limonado, kaip ir tropinė mada, kurią pamatysime vėliau šį sezoną, vėl populiaru šį pavasarį, - kad atrodytumėte taip gundomai, jog norėtųsi jus suvalgyti.

Brunetės atrodys žavingai pasirinkusios kūdikiškai žydrą ir kramtomosios gumos rožinę, o raudonplaukės spindės persikų ir tamsesniais tonais – violetine, cukraus vatos rausva.

O nagai?

“Šį sezoną nagai dažomi žemės spalvomis, tokiomis, kaip kakavos atspalviai. Populiarūs bus rudi, bronziniai atspalviai”, - sako nagų specialistė Glenis Baptiste, dirbanti Londono madų savaitėje.

Bet spindinti rožinė ar persikų spalva ant dailiai sutvarkytų nagučių tiks kiekvienai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją