Klausimas.
Kas bus madinga šių metų vasarą ir pavasarį 14 – 16 metu paaugliams? ...man pačiai yra 15, nesu atsilikusi nuo madų tikrai, tačiau norėčiau sužinoti ką nors originalaus…

Atsakymas. Šiandien su mada vyksta tai, kad pati mada ... n e m a d i n g a.

Tiems, kas mėgsta nurodymus, tai nepatinka, o kas į gyvenimą žiūri šiek tiek kūrybiškiau ir žaismingiau - tai ir dar kaip patinka.

Pabandysiu duoti bendrus nurodymus, nors ir skamba juokingai.....

Liemuo labai labai pažemintas iki „nebegaliuuuuuuu“…

Kelnės nuo bridžų iki siaurų elastingų.

Įvairūs nutrinti džinsai.... Venk ryškaus kliošo - jis tikrai jau praeitis.

Klausimas. Ką patartumėt apsirengti 13-metei einant į vakarėlį? Aš madingų drabužių neturiu, nes mano tėvai yra senų pažiūrų ir perka man TIK iki kelių sijonus, klostuotas aptemtas kelnes ir šiltus megztinius. Labai norėčiau atrodyti gerai bei madingai, nes į vakarėlį eisiu pirmą kartą... Jei man sakysit, kad nusipirkčiau madingų drabužių, tai nieko nebus, nes mano tėvai man niekad neduoda pinigų. Mano spintoje yra tik vienas, mano nuomone, madingas drabužis, tai nutrinti džinsai,(kurių man mama neleidžia nešioti, nes mano, kad juos nešioja tik blogi ir negeri paaugliai.) Šiuos džinsus man atidavė pussesere, kai juos išaugo. Na, o toliau, tai pas mane spintoje yra tiek nedaug rūbų, kad juos galima net suskaičiuoti. Tai yra vienos klostuotos aptemtos kelnes, du šilti juodi megztiniai ir trys iki kelių sijonai. Manau, kad jus man padėsit. Ačiū iš anksto…

Atsakymas. Jeigu galvoti taip kaip tu, tai tikrai atrodo ajjajai - „būti ar nebūti“. Tu su savo mastymu „nebūti“ ir formuoji tokią situaciją, tačiau visada yra išeitis, o šiuo atvejui ji dar gali būti graži ir kūrybinga. Pasistenk neprisirišti prie formuluočių „madinga“ ir „madinga“, priešingu atveju visada būsi jos auka ir neturėsi ką apsirengti.

Pasiskolink iš draugių kokių rytietiškų aksesuarų, surask savo spintoje palaidinukę, išplauk ir tobulai susuk bei suglamžyk! Taip ant radiatoriaus ir padžiauk. Būtinai (arba nebūtinai) susitark su mama dėl „madingų džinsų“, pabandyk viską suderinti... Ir jokiu būdu nežiūrėk į visa tai per rimtai. Visada prisimink, kad, nors sutinkama pagal rūbą, bet išlydima pagal protą.

Viskas išeis, tik turėk tam noro ir fantazijos, sėkmės!

Klausimas. Esu 40-metė, labai norėčiau atnaujinti savo garderobą, tačiau tiesiog nežinau, į kurią pusę pučia madų vėjai. Norėčiau įsigyti rūbų, kurie tiktų ir į darbą kontoroje, ir šiek tiek pakeitus, praverstų vakarui praleisti. Mėgstu dėvėti ir kelnes, ir sijonus. Esu liekna, vidutinio ūgio.Norėčiau atrodyti jaunatviškai ir taip pasitikti atskubantį pavasarį. Padėkite!!!

Atsakymas. Mados vėją labai sunku pagauti ir ypač laiku. Kartais atrodo, kad pagavai, o jau „išgaravo“ - nebemadinga. Jokiu būdu negalima aklai pasiduoti madai, nes lengvai galima save prarasti. Siūlyčiau žiūrėti į mados išmintingai ir kūrybingai, svarbu surasti save, savo stilių.

Duosiu labai žemišką ir iš pirmo žvilgnio atrodantį abejotinai, patarimą - pereikite per rimtų brendų (firmų) parduotuves, kuo daugiau išsimatuokite įvairių drabužių, naudokite daug aksesuarų, žiūrėkite - tinka ar ne, žaismingai, kūrybingai.

Dažniausiai nuo dalykinio stiliaus iki vakarinio skiria sekmingai panaudoti aksesuarai. Žiūrėkite ką galite priderinti prie jau esamų drabužių ir visada sau kartokite, kad jau atrodote jaunatviškai!!!

Tai visų pirma turi sklisti iš jūsų vidaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją