Šiais metais "Lauma" ketina labiau populiarinti savo prekinį ženklą Lietuvoje, stiprindama bendradarbiavimą su mažmeniniais prekiautojais, didindama prekybos vietų skaičių, panaudodama tiesioginę reklamą bei rengdama kolekcijų pristatymus, teigė "Lauma" prezidentas Indrekas Rahumaa.

LAUMA pavasario – vasaros kolekciją sukūrė 8 modeliuotojos, vadovaujamos Ilzės Šveidukos. Kolekcija turi savo stilių, pasižymi puošnumu, spalvų įvairove, šiuolaikiškumu.

Pirmą kartą LAUMA savo gaminiuose panaudojo šiuo metu madingas austas elastingas medžiagas. Pasirinktos mados tendencijas atitinkančios spalvos – žalia ir rožinė.

LAUMA naujojo sezono pasiūlymas padalytas į keletą apatinio trikotažo linijų, kur kiekviena jų skirta konkrečiam pirkėjų ratui.

Linija Lux – tai prestižinė linija. Ji skirta elegantiškoms, puošnioms moterims. Kolekcijoje plonas, elastingas tinklelis suderintas su išsiuvinėtais, turtingais, šviesiai žalios spalvos migdolų žiedų raštais.

Linija Fashion - tai mados ir naujovių linija, įkūnijanti aktualiausias apatinių mados tendencijas ir atitinkanti patį reikliausią skonį – nuo šiuolaikiško iki romantiško, nuo dalykiško iki avangardinio stiliaus. Kolekcijoje naudojami vienspalviai ir įvairiaspalviai nėriniai, išsiuvinėti pavasario žiedų motyvais.

Linija Classic – tai klasikinė apatinio trikotažo linija. Ši linija yra šiek tiek konservatyvi, pasižymi lakoniškų klasikinių spalvų gama. Jos gaminiai skirti moterims, kurios pageidauja jaustis kuo patogiau.

Linija Comfort – tai besiūlė apatinio trikotažo linija, skirta aktyvioms ir judesių laisvę mėgstančioms moterims. Marškinėliai ir kelnaitės yra žydinčios vyšnios, laimo, ryškiai rožinės, pavasarinių ir dangiškai melsvų spalvų.

Besiūlės kolekcijos pasiūlymas vyrams – tai trumpikės ir šortai, pagaminti iš mikro pluošto-grafito, šviesiai pilkos ir dūmų spalvos.

Yra ir jaunoms merginoms skirta linija – Fashion Y.O.U.N.G.

Ši linija išsiskiria nuotaikingais raštais su komiksų ir saldainių motyvais. Romantiškoms merginoms patiks subtilūs gėlių motyvai. Nepamirštos ir koketės, joms skirti šiek tiek provokuojantys, kontrastingi apatiniai: šviesiai rožinės spalvos nėriniai derinami su subtiliu, juodu elastingu tinkleliu. Vyrauja pavasario nuotaika, kurią pabrėžia nėriniuose esančios gėlių girliandos ir raštai.

Linijos Exclusive pagrindas – subtilios, puošnios medžiagos ir aksesuarai. Metų laikų kaita šiai linijai neturi įtakos, ji pateikiama prieš įvairias šventes.

LAUMA apatinio trikotažo kūrėjai nepamiršo ir apkūnių moterų – kiekvienoje kolekcijoje yra bent vienas didelio dydžio apatinių modelis.

A/B "Lauma" medžiagas naudoja prancūzų moteriško apatinio trikotažo gamintojai

A/b LAUMA gamykloje pagamintos medžiagos įtrauktos į prekės ženklo Barbara 2005 metų lingerie* kolekcijas, kurios šiemet bus demonstruojamos daugelio šalių tarptautinėse tekstilės parodose. Tai patvirtino a/b LAUMA direktorius Edgars Štelmahers.

“Jau pasirašytos bendradarbiavimo sutartys. Tai aukštas mūsų pagamintų medžiagų kokybės įvertinimas ir pripažinimas. Prancūzai lingerie gamybos srityje yra pasaulinio lygio autoritetas ir mes džiaugiamės, kad garsusis gamintojas apatinius ketina siūti iš Latvijoje pagamintos medžiagos. Taip Liepojos ir Latvijos vardas skambės pasaulyje,” – pasakoja Edgars Štelmahers.

A/b LAUMA medžiagos tiekiamos į Vokietiją, Didžiąją Britaniją, Austriją, Daniją, Švediją, Italiją, Lenkiją, Rusiją, Baltarusiją, Ukrainą ir kitas pasaulio šalis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją