Klausimas.
Norėčiau paklausti dėl apsirengimo "netradicinėms" figūroms, pvz. jei tarkim platūs klubai ir siauri pečiai. Kas geriausiai tiktų tokiam žmogui bei ko reiktų vengti nešioti?

Atsakymas. Turėdama “netradicinę” figūrą, galite tai išnaudoti ir susikurti moterišką rokenrolo laikų stilių ir nešioti mažus megztinius su pūstais sijonais iki kelių. Jeigu turite gražias kojas, rinkitės balerinos batelius arba “convert” stiliaus sportinius batelius. Jeigu manote, kad savo kojomis aplinkinių nesužavėsite, avėkite ilgaaulius. Vasarai galite įsigyti netgi kailinius mokasinus – tai dabar labai madinga. O lietingam orui paieškokite žaismingų spalvotų botų.

Klausimas. Norėjau gauti patarimą kaip rengtis jaunai nėščiai moteriai, kad neatrodytų senamadiškai, būtų patogu ir rūbas tiktų daugeliui atvejų.

Atsakymas. Tik pradėjus augti pilvukui neturėtumėte iškart kardinaliai pakeisti savo stiliaus, tarsi būtumėte įšventinta į nuobodybių luomą. Nereikia slėptis po beformiais rūbais. Jeigu pilvelis išryškėja po marškinėliais, ant viršaus dėvėkite sportinį švarkelį, derinkite linksmus sijonus ir kelnes. Pabandykite “kaimišką” stilių – t.y. gėlėta suknelė iki kelių ir angliško stiliaus susagstomas megztukas.

Labai svarbu batai. Nestypčiokite su ilganosiais – įsigykite įsispiriamas basutes (bet nepamirškite pedikiūro) arba nešiokite “jojimo” stiliaus batus. Stiliaus linksmumas ir drąsa neleis jums atrodyti senamadiškai.

Klausimas. Dirbu didelėje įmonėje vadovo asistente. Ar tiktų darbe dėvėti patrumpintas kelnes (prie pusilgių smailianosių batų)? Ar jos turi dengti batus? Jei taip, tai kokį tuomet švarkelį ar megztuką derėtų vilktis?

Atsakymas. Būdama vadovo asistente jūs atstovaujate įmonei. Jeigu tai ne reklamos agentūra ar kita įmonė, priklausanti “linksmam” verslui, pamirškite ekstravaganciją. Neaišku, kokie jūsų smailianosiai batai, bet jeigu pernelyg riestanosiai, palikite juos namie arba padovanokite įkyrėjusiai draugei. Rinkitės klasikinio stiliaus ilgas arba patrumpintas kelnes. Prie jų derinkite baltus vyriško stiliaus marškinius arba retro stiliaus palaidines – su kaspinais ir kitais šiam stiliui būdingais moteriškais aksesuarais.

Jeigu nenorite atsibodusio ofisinio kostiumo, dėvėkite susagstomus arba “golf” stiliaus megztinius. Labai svarbūs aksesuarai – geras laikrodis, stilinga rankinė ir, žinoma, protinga galva ant pečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją