Taip pat atlikėja labai džiaugėsi galimybe pristatyti Maskvos publikai ir Rusijos sostinėje gimusį projektą "MetroNomes" - muzikinį lėlių spektaklį apie požeminį Maskvos metro pasaulį (rež. Zara Antonjan, Armėnija). Jį V. Mejerholdo centre nemokamai galima bus išvysti šeštadienį, gruodžio 22 d., 20 val.

Nepaisant įtempto ir darbingo šventinio laikotarpio, Kalėdas dainininkė sutiks namuose - Lietuvoje. "Džiaugiuosi, kad paskutinis pasirodymas Maskvoje bus vaidmuo Vido Bareikio diplominiame spektaklyje "Aktrisy". Man jis - visada smagus iššūkis. Per šias Kalėdas užbaigsime dvejų metų Maskvos etapą ir grįšime kurti į Lietuvą",- sakė Jurga.

Gruodžio 27d. atlikėja jau kviečia visus į kalėdinį koncertą Lietuvoje, kuris įvyks Vilniaus klube "Studio 9". Šiam vakarui Jurga ruošia specialią programą, sudaryta iš laiko jau patikrintų geriausių dainų. Prie kolektyvo prisijungę du netikėti muzikiniai svečiai bus siurprizas susirinkusiems. "Penkios dainos nuskambės visiškai naujai, mat bus atliktos pritariant netradiciniams instrumentams", - intrigavo dainininkė.

Pirmas žiemos mėnuo Jurgai buvo ypač produktyvus – po naujos dainos „Laiko nėra“ sekė koncertinis turas Vakarų Lietuvoje bei darbas studijoje su Leonu Somovu, - su juo Jurga dirba prie savo naujausio muzikinio albumo, dienos šviesą išvysiančio jau šį pavasarį. Neseniai paaiškėjo ir tai, kad Jurgą "M.A.M.A" (asociacijos "Metu muzikos apdovanojimai") nominavo "Metų atlikėjos" ir "Metų muzikos vaizdo klipo" kategorijose.