„Tuomet sakiau – noriu būti Kultūros ministre, išvažiuočiau į Euroviziją – pirmą vietą paimčiau, nes tai būtų netikėta Europai. Aš buvau užsidegusi,“ – prisimena Donalda ir apie aistrą politikai pasakoja, kaip apie sužydėjusią ir nuvytusią meilę.

„Žmonės kartais įsimyli ir žiūri vienas į kitą pro rožinius akinius. Bet tie akiniai ima ir nukrenta vieną dieną. Kadangi vaikų nesusilaukiau, nei „atkatukų“, nei dar kažkokių kitų dalykų, tai aš esu laisva išsiskirti, nors ir daviau priesaiką. Laukiu skyrybų dokumentų lapkričio 18 dieną,“ – apie norą palikti Seimą pasakojo D.Meiželytė.

„Aš iš tikrųjų, kad ir kaip kam atrodytų, bet esu protingas žmogus. Iš tiesų dar noriu šeimos, ramybės, susilaukti vaikų, o ne jaustis kaip kokiu klozetu. Žmonės mielieji, ar gerai aš darau, kad neinu į Seimą?“ – laidoje Donalda kreipėsi į publiką ir susilaukė pritariančių plojimų.

„Juokavau, kad Seimas tarsi ligoninė, bet aš joje jau pasigydžiau,“ - laidoje pareiškė ir Seimo narys Jonas Jagminas, pridurdamas, kad „mielai užleis vietą kitiems „ligoniams“, kurių besiveržiančių į Seimą yra 2000, o vietų 141 ir daugiau ten nebus“.

„Gal kai kam politika geriausias biznis, - tvirtino į Seimą kandidatuojantis milijonierius Stasys Brundza. - Bet gal yra ir filantropų“.

Tuo tarpu šalia S.Brundzos studijoje sėdėjęs Šarūnas Navickis prisipažino, kad jo turto ir pajamų deklaracijoje – nuliai.

„Taip, aš neturiu tokio prabangaus laikrodžio kaip S.Brundza, ir nesu atviras gėjus kaip iš kitos pusės sėdintis Rokas Žilinskas, bet mes to neslepiam ir atvirai kalbėdami apie problemas rasim bendrą kalbą ir Seime,“ – prisipažino publicistu ir rašytoju prisistatantis Š.Navickis.

„Iš to kaip mes gyvenam, kaip gyvena visa Lietuva, – nesimato, kad jūs gerai dirbat. Jeigu aš taip dirbčiau, mane išmestų už borto. O aš dirbu virėju laive,“ – tokie pylėsi dabartiniams parlamentarams priekaištai iš publikos.