„Seimui reikia aistringų politikų, kurie aistringai dirbtų savo darbą“, - ši Sauliaus Stomos frazė sukėlė tikrą jausmų sąmyšį šio laidos svečių veiduose. Garsiai nuskambėjusi Seimo nario ir „žaliaakės“ istorija, kuri vos prieš pusmetį Sauliui Stomai atrodė teršianti jo reputaciją, dabar prieš Seimo rinkimus tapo savotišku patraukliu masalu rinkėjams. Saulius Stoma studijoje sakė, jog nesijaustų blogai, jei būtų vertinamas kaip aistringas politikas.

Tuo tarpu Kristina Brazauskienė, šalia kurios sėdėjo Stoma, juokavo: „Aš nejaučiu, kad jūs pleibojus“. Ar pati ponia Kristina nesumanė prieš rinkimus taip pat sužaisti atvirumo korta ir žurnalistams leido save nufotografuoti u maudymosi kostiumėliu.

„Tikrai ne, aš tiesiog maudžiausi jūroje, ir mane pagavo, nesu tokio amžiaus, kad demonstruočiau savo figūrą“, - aiškino ji. Nors studijos vyrai Kristinai Brazauskienei negailėjo komplimentų, kad amžius čia nesvarbu. Kodėl Seimas vis dar taip vilioja itin spalvingas asmenybes?

„Aš išsiblaiviau, o jūs tai ne“, - taip Arūnui Valinskui ir Astai Baukutei tėškė Jogaila Morkūnas, laidos vedėjos paklaustas, kodėl neprisijungė prie pramogų atstovų desanto į Seimą.

Paaiškėjo, kad, kurdamas savo partiją, A. Valinskas prie solidaus vaišių stalo kalbino ir J. Morkūną, tačiau pastarasis liko ten, kur buvęs.

Asta Baukutė rėžė jam atgal: „Aš su jumis negėriau, apie kokį išsiblaivymą jūs šnekate?“ Jos vyras Kęstutis Rupulevičius, taip pat trokštantis tapti Seimo nariu, negalėjo suprasti, kodėl jis vis dar tarkuojamas dėl nuversto šviesoforo, juk tai įvyko jau prieš kelerius metus.

Ketvirtadienio vakarą LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ 19.55 val. per LNK – apie tai, kodėl ir šiuose rinkimuose besiveržiančių į Seimą spalvingų asmenybių netrūks.