Reportažo autorė papasakojo, kad rastas labai keistas grybas, kurio vienoje kepurėlėje matyti gana plati anga, kepurėlėje kitame gale – siauresnė anga, o jas abi jungia ertmė. „Grybas labai minkštas, atrodo, kad laikai rankose kūną“, – pasakojo žurnalistė.

Mergina padarė išvadą, kad ji laiko rankose nemirtingumo grybu vadinamą Kinijoje augantį grybą. Tradicinėje kinų medicinoje šis grybas labai plačiai naudojamas, nesukelia šalutinių poveikių. Jame esančiuose baltymuose yra visų nepakeičiamų amino rūgščių ir amidų, o riebalai – nesočiosios riebalų rūgštys, taip pat gausu vitaminų C ir D, kalcio, fosforo, geležies.

Reportažą apie grybą parodė praėjusį sekmadienį, bet kai kurie žiūrovai vis dar stebisi kaimo gyventojų ir žurnalistės naivumu bei neišprusimu. Daugelis skambino į televiziją ir aiškino, kas per stebuklingas grybas buvo rastas.

Pirmą vakarą vaizdo siužetą Kinijoje peržiūrėjo milijoną kartų, o komentatoriai aptarinėjo stebėtiną žurnalistės ir kaimo gyventojų nepatyrimą. Kitą rytą redakcija paaiškino: „Mūsų žurnalistė dar labai jauna ir nekalta.“

Jei kas nesuprato, tariamas grybas yra neįprastos formos dirbtinė vagina iš sekso parduotuvės.