Bauginamų žodžių pastarosiomis dienomis sulaukė ir Kauno antstolė Sonata Vaicekauskienė, vykdanti Kėdainių teismo sprendimą perduoti mergaitę jos motinai L.Stankūnaitei, rašo „Lietuvos rytas“.

Garliavoje mažametę globojanti jos teta, Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė per televiziją pareiškė, kad antstolei reikėtų bijoti mirusio Andriaus Ūso draugų, kuris su jais šventė ir buvo rastas negyvas griovyje. Dėl antstolei mestų grasinimų iškelta baudžiamoji byla.

"Po šių N.Venckienės žodžių baugokai pasijutau ne tik aš, bet ir mano tėvai", - prisipažino antstolė.

Elektroniniais laiškais Kauno apskrities policijos vadovus vakar atakavo Tautos balsu prisistatęs anonimas.

Mergaitę globojanti D.Kedžio sesuo, Kauno apygardos teismo teisėja N.Venckienė užtarėjų rado Seime. Šiomis dienomis N.Venckienės tėvų namuose pasirodė konservatorių frakcijai priklausantys Saulius Stoma, Rytas Kupčinskas, Mišrios Seimo narių grupės atstovai Gintaras Songaila ir Kazimieras Uoka.

S.Stoma, G.Songaila, K. Uoka planuoja pasikeisdami budėti Kedžių namuose ar lūkuriuoti netoli Garliavos, kad vaiko perdavimas neįvyktų be jų. Mergaitės negalima paimti naktį – nuo 22 iki 6 valandos. Planuojama, kad atvykus antstolei su policininkais mergaitę apsikabins kuris nors neliečiamybę turintis Seimo narys, ir vaiko paimti esą nebus galima.