Žaidimą, kuriame reikia gaudyti ekranu bėgančias skruzdėles, pamėgusi barzdotųjų agamų veislės patelė Crunch tapo interneto garsenybe.
Skambant muzikai ji gaudo liežuviu per ekraną bėgančias skruzdėles ir kitus vabzdžius, o kai žaidimas baigiasi, su viltimi žiūri į šeimininką, tarsi prašydama pakartoti.

Mechanikas Ph. Githas (21 m.) iš Brisbeno prieš mėnesį patalpino interneto svetainėje „YouTube“ filmuotą medžiagą apie savo augintinį. Po savaitės filmuką buvo peržiūrėję tik 300 kartų. O paskui vieną rytą australas rado elektroninio pašto dėžutėje 1 000 laiškų.

„Vakar ryte reportažą buvo peržiūrėję 225 000 kartų, o dabar – daugiau nei 1 milijonas“, – interviu telefonu sakė australas.

„Skambino iš daugelio laidų, pvz., „Labas rytas, Amerika“ nori parodyti reportažą savo laidoje. Skambino ir iš reklamos agentūrų. Šiandieną reikės su visais susitarti“, – teigė australas.

Ph. Githas įsigijo driežo patelę prieš metus. Jis turi antrą barzdotąją agamą, tik šios kompiuteriniai žaidimai nedomina.

Australas gavo laiškų iš žmonių, tvirtinančių, kad jie rodė savo driežams žaidimą, bet jis nesukėlė susidomėjimo.

„Kai maitinu svirpliais, ji juos sugaudo ir suėda. Ji nori praryti viską, ką parodai, tad pasidarė įdomu, kaip reaguos į žaidimą, kuriame per ekraną bėga vabzdžiai“, – pasakojo Ph. Githas.