Nugalėtoju turėjo tapti žmogus, pirmasis Vilniaus centre suradęs "Formulės" automobilį ir pasakęs slaptažodį (tiksliau - citatą iš filmo): "Kas jums labiau patinka - mylėtis ar vogti automobilius?" Akcijos pradžia buvo paskelbta 17 val.

"Formulės" paieškos truko tik penkias minutes ir buvo pažymėtos trijų automobilių avarija. Renginio organizatorius Vaidas Stackevičius LŽ pasakojo: "Vaikinas, vardu Kęstutis, važiavo mašina. Tilto gatvėje pamatęs lenktyninį automobilį "Formulė" labai nustebo ir pradėjo stabdyti. Į jį atsitrenkė iš paskos važiavusi mašina, o į šią - dar viena".

Pasak V.Stackevičiaus, pirmiausia, ką padarė Kęstutis, tai iššoko iš savo automobilio, pribėgo prie "Formulės" ir pasakė slaptažodį. Jam, akcijos nugalėtojui, buvo įteiktas laikrodis.

Suprantama, netrukus atvyko iškviesta policija ir pradėjo aiškintis, kas kaltas dėl avarijos (Kęstučio automobiliui buvo sudaužytas užpakalinis žibintas, kitam - įlenktos priekinės grotelės, trečiam - buferis).

"Nepaisant šio atsitikimo, akcijos nugalėtojas liko patenkintas, nufotografavo "Formulę" ir avarijos vietą, sakė, jog šį nuotykį prisimins visą gyvenimą", - tikino V.Stackevičius.