„Nuo šiol ir sportuojantys šaltuoju sezonu galės dėvėti lengvą aprangą. Kelių sluoksnių sunkius šiltų medžiagų sportinius kostiumus keičia itin patogūs modeliai iš naujos kartos medžiagos“, - sakė „Audimo“ pardavimų direktorius Arvydas Povilaitis. Trisluoksnė medžiaga „soft-shell“ yra lengva, tampri, apsaugo nuo vėjo, lietaus ir puikiai šildo.

„Audimo“ dizainerių teigimu, naujosios kolekcijos modeliai šildo ir spalvomis. Iki šiol vyravusias blankesnes bei tamsesnes šaltajam periodui skirtas sporto aprangos spalvas pakeitė ryškios, sodrios, judėti įkvepiančios spalvos.

Šį rudenį moterims sporto aprangos dizaineriai siūlo rinktis raudonos, avietinės ir mėlynos spalvų derinius. Taip pat bus populiari ir vasarą laisvalaikio madoje vyravusi gaivi rožinė spalva, kuri naujojoje kolekcijoje yra derinama su tamsiai mėlyna ir pilku melanžu.

Sportuojantiems vyrams „Audimas“ siūlo rinktis stiprias, ekspresyvias, jėgą ir veržlumą pabrėžiančias spalvas – oranžinę bei ryškiai mėlyną. Žvalumo ir veržlumo pojūtį dar labiau sustiprina kontrastiniai spalvų deriniai: oranžinė – balta arba ryškiai mėlyna – balta. „Siekdami kuo patrauklesnių ir originalesnių derinių, kolekciją kūrėme naudodami pačias naujausias marginimo ir medžiagų klijavimo technologijas“, - sakė A. Povilaitis.

Mėgstantiems mažiau intensyvų sportą, rytietišką mankštą ar jogą, siekiantiems malonaus atsipalaidavimo bei vidinės darnos, „Audimas“ sukūrė ypatingą aprangą iš medvilnės, prisodrintos ženšenio ekstrakto. Minkšta švelni medžiaga sportuojantiesiems suteikia komforto, o ženšenio aromatas įkvepia ramybės.

Didžiausia sporto aprangos kompanija Baltijos šalyse „Audimas“ siekia kuo labiau suderinti maksimalų aprangos funkcionalumą, patogumą ir estetinį patrauklumą. Kompanija, neseniai pristačiusi Lietuvos olimpiečiams skirtą kolekciją „Athens 2004“, šiandien siūlo olimpinę sporto aprangos kokybę ir mėgstantiems sportuoti šaltuoju metų periodu.

Rudens kolekcijos modelius jau galima įsigyti visose „Audimo“ parduotuvėse. Rugsėjo 9 d. rudens kolekcija bus pristatyta Lietuvos parodų centre „Litexpo“ vykstančioje parodoje „Baltijos mada 2004“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją