Alice Hoglan iš San Francisko papasakojo, kad jos 31 metų sūnus Markas Binghamas paskambino jai iš lėktuvo telefono likus 15 minučių iki "Boeing 757" sudužo. Pasak moters, jos sūnus tvirtino, kad lėktuvą užgrobė trys vyrai, kurie sakė turį bombą.

"Mes sužinojome tai iš kitų žmonių, kito vyro lėktuve, kuris paskambino savo žmonai. Jo teigimu, jis (Markas) su kitais lėktuvo keleiviais tikėjosi kažkaip suvaldyti tuos vyrukus", - televizijos NBC laidai "Today" pasakojo A.Hoglan, "United Airlines" dirbanti skrydžių palydove.

Dėl sūnaus skambučio ją apklausė Federalinis tyrimų biuras. "Tai buvo vienintelis skrydis iš keturių, kuris nepasiekė savo taikinio, kaip jie mano, Kemp Deivido. Tai mums suteikia pagrindo manyti, kad galbūt Markas galėjo prisidėti gelbstint apačioje buvusių žmonių gyvybes", - spėjo A.Hoglan.

Pasak jos, per pokalbį, kuris įvyko tuoj po to, kai kiti trys lėktuvai įsirėžė į Pasaulio prekybos centrą Niujorke ir Pentagoną Vašingtone, jis neužsiminė apie peilius ar kokius kitus ginklus.

Iš Niu Džersio į San Franciską skridęs "United Airlines" lėktuvas antradienį sudužo netoli Pitsburgo miesto Pensilvanijoje. Lėktuvas iš Niūarko oro uosto Niu Džersyje skrido į San Francisko tarptautinį oro uostą.