Nuo 10 val. ryto radijo stoties M-1 laidos "Tarp mūsų, mergaičių" vedėjos Asta ir Livija, vilkėdamos sidabru spindinčias suknutes, įsisupusios į baltus kailinius manto, iš Vilniaus centre įsikūrusio "Bitės GSM" salono vedė šventinę laidą, skirtą laidos 4 metų gimtadieniui.

Anot jas sveikinusio ir geltonus saulėgrąžų žiedus dovanojusio grupės "Biplan" lyderio Makso Melmano, daug prarado tie, kurie nematė, kokios žavios tądien buvo "mūsų mergaitės". Žurnalistų paklaustos, koks dizaineris kūrė sukneles, Asta ir Livija nuoširdžiai prisipažino, kad išsinuomojo jas iš Užupyje esančio nuomos punkto.

"Blynas"

Gimtadienio šventė prasidėjo nuo "blyno". Laikydama rankoje mikrofoną Asta ėmė sakyti šventinę kalbą. Netikėtai paaiškėjo, kad jis dar neįjungtas. "Mūsų mergaitė" nesutriko ir pareiškė: "Būna, kad pirmasis blynas prisvyla, būna, kad per gimtadienį ima jaudulys". Tą pačią kalbą teko sakyti dar kartą.

"Mūsų mergaitės" pranešė, kad gimtadienio proga sukūrė naują dainą ir iš pradžių "Bitės GSM" salone, po to gatvėje įrengtoje scenoje traukė: "Neišdaviau tavęs, pažvelk į žvaigždes..."

Antrininkės

Šventės proga Astai ir Livijai buvo teikiamos dovanos, skambėjo žymių žmonių sveikinimai, vyko "mūsų mergaičių" antrininkių konkursas. Konkursas buvo neįprastas, jame dalyvavo tik dvi radijo vedėjų gerbėjos: viena - šmaikšti, kita - garbanotais kaip Astos plaukais. Merginoms reikėjo teisingai atsakyti į klausimus.

Vienas buvo toks: kada labiausiai pasaulyje buvo išsigandusi Livija? Publika sužinojo, jog tada, kai televizijos laidos vedėjai Algimantai Žukauskienei turėjo padovanoti skustuvą.

Sveikinimai

Skambėjo daug sveikinimų, skirtų radijo laidai "Tarp mūsų, mergaičių" ir jos vedėjoms. Buvusi Seimo narė ir buvusi televizijos laidos "Arena" vedėja - "bulė" Nijolė Oželytė tvirtino, kad Asta ir Livija dirba amazonių darbą. "Kai jūsų klausausi per radiją, jūs - spygliuotos kaip rožės, kai žiūriu į jus - gražios kaip gerberos", - pareiškė buvęs premjeras Rolandas Paksas.