1. Per daug alkoholio

Alkoholis yra ypatingai dehidratuojanti organizmą medžiaga ir dažnai yra lydimas kitų blogybių, tokių kaip miego stoka, rūkymas... ir ryte ne laiku pasirodę vyro tėvai. Bet kuriuo atveju, viską atmenus, reikia atlikti organizmo detoksikaciją ir atstatyti drėgmę. Pasiimkite gerą drėkinančią kaukę ir pasirūpinkite savo veidu. Jūs lengvai surasite daugybę įvairiausių produktų kiekvieno kišenei. Svarbiausia, kad tai būtų ne maitinamoji, bet drėkinamoji kaukė. Šiuo metu taip pat reikėtų vengti alkoholio. Palaukite savaitgalio, arba tos dienos, kai iš tikrųjų bus ką švęsti!

2. Miego trūkumas

Miegas yra vienas svarbiausių dalykų, jeigu norite, kad oda atrodytų gerai. Mums iš tiesų reikia mažiausiai aštuonių valandų miego per parą, kad tinkamai pasikrautų mūsų odos baterijos, o ką jau bekalbėti apie protinius gabumus. Taigi užmerkite akis! Įslinkite į lovą kuo anksčiau, paskaitykite gerą knygą ir pamėginkite dešimtą vakaro išjungti šviesas. Jeigu tai nepadeda, yra keli produktai, kurie gali jums padėti. Šiuos produktus geriausia naudoti naktį, jų pasirinkimas taip pat pakankamai gausus.

3. Rūkymas

Paniurusi, papilkėjusi oda yra dažnas šio žalingo įpročio rezultatas. Stebuklingas žodis yra detoksikacija. Dar stebuklingesnis žodis yra metimas rūkyti. Tačiau ką daryti, jeigu jūs negalite atsikratyti šio įpročio? Gera detoksikacijos programa odai yra būtina. Jūs taip pat galite tepti ją drėkinamosiomis priemonėmis, pagamintomis iš eterinių aliejų, kurios valo odą ir ištraukia toksinus, kad limfų sistema galėtų per kraują išfiltruoti ir pašalinti nuodingas medžiagas.

Tepkite juos taip kaip kremą vakare, o jeigu jūsų oda yra sausesnė, užtepkite ant viršaus nedidelį drėkinamosios priemonės kiekį. Abi šios priemonės yra pakankamai klampios ir riebios, tačiau jos labai greitai įsigeria ir visiškai dingsta. Mūsų paskutinis pasiūlymas yra gera giluminio valymo kaukė. Valiklis, mažinantis kraujo priplūdimą, padės išvalyti poras ir kitus negerus dalykus, susikaupusius po oda.

4. Nepakankamai vandens

Ar mes visos kasdien išgeriame po aštuonias stiklines vandens? O kaip tos papildomos keturios stiklinės, kurias jūs turite išgerti su kiekvienu arbatos arba kavos puodeliu? Keturios stiklinės su kiekviena coca-cola stikline? Leiskite man čia kai ką paaiškinti – vanduo, esantis stiklinėje su viskiu, nesiskaito, tačiau išgertą alkoholį būtina kompensuoti papildomu vandens kiekiu. Ar matote, kur tai veda?

5. Sunkus ir riebus maistas

Juk surandame bet kokį pasiteisinimą dėl dar vieno pyragėlio, pyrago gabalėlio arba bulvių košės, sausainių arba šokolado kąsnio. Taip taip, mes dažnai pamirštame, kad šokoladas nėra pagrindinė maisto grupė! Pagrindinės maisto grupės yra baltymai, daržovės, grūdai, pieno produktai ir vaisiai. Yra ir šešta grupė, esanti maisto piramidės viršūnėje, kurią sudaro riebus maistas, cukrus ir panašiai, tačiau jame labai daug kalorijų ir jį vartoti reikia labai saikingai.

Pasistenkite maitintis sveikai. Valgykite protingai ir vadovaukitės 6-11 porcijų duonos/grūdų/košės porcijų, 2-4 porcijų vaisių, 3-5 daržovių, 2-3 mėsos/žuvies/baltymų ir 2-3 pieno produktų porcijų taisyklės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją