Įprasti lagaminai tokie nuobodūs... Nuspalvinkite savo kelionę įsigiję superstilingą margą kelioninį lagaminą su ratukais, kurį galima sulankstyti į elegantišką rankinę. Originalų linksmų spalvų lagaminėlį lengvai atpažinsite aerosuoste ant bagažo takelio. Rožinės flamingo spalvos? O gal margintą rožinėmis ar mėlynomis gerberomis?

Francesco Biasia pavasario/vasaros kolekcijoje vyrauja psichodeliniais raštais margintos rankinės iš drobės, puoštos minkštos odos detalėmis. Šios patogios rankinės – stilingas aksesuaras, tinkantis ir kasdienai, ir savaitgaliams.

Prabangioji italų Coccinelle pristato daugybę nuostabių spalvingų rankinių iš minkštutės odos. Tobulas pasirinkimas madingai karjeros moteriai, norinčiai išsisikirti iš minios.

Šį sezoną Fraser mados namų naujokai Paravadino pristatė naują ekskliuzyvinę kolekciją. Dizaineris Simonetta Paravadino sukūrė šokiruojančiai ryškias, neoninėmis spalvomis švytinčias rankines. Jų yra įvairiausių formų ir dydžių, netgi netradicinių su iškirptomis rankenėlėmis.

Phillip Treacy Fraser mados namuose dirba taip pat dar tik pirmą sezoną. Siūlomas didelis įvairiais raštais margintų rankinių pasirinkimas. Įvairių dydžių ir formų rankines puošia Marilyn Monroe, Elvis Presley ir Debbie Harry veidai. Įkvėpimo Treacy sėmėsi 7-ojo dešimtmečio Op mene. Jo įtaka atsispindi įvairiuose vienspalviuose raštuose.

Fraser mados namuose pristatoma ir Chloe pavasario/vasaros kolekcija. Jei šį sezoną nusprendėte įsigyti vieną brangesnį firminį daiktą, tebūnie tai rankinė. Banano formos rankinės puoštos metaliniais užrašais. Jei nesate tokia drąsuolė - įsigykite juodą.

Issie B – naujas vardas mados pasaulyje. Kolekcijoje – žavios įdomaus dizaino rankinės, pagamintos iš įvairiausių spalvų odos. Didelis pasirinkimas – nuo mini rankinių (piniginių) iki talpių krepšių. Visa kolekcija puošta stambiomis rauktomis sagutėmis.

Mulberry pristato pavasario aksesuarų kolekciją, kuri yra labai šiuolaikinė, bet tuo pačiu ir visada madinga, kruopščiai pagaminta iš kokybiškų medžiagų. Iš visų Mulberry rankinių išsiskiria talpi, tvirta ir ilgaamžiška Roxy su penkiomis žalvarinėmis sagtelėmis ir kitomis žalvario detalėmis bei dviejomis priekinėmis kišenėmis. Spalvos – ąžuolo, juoda ir šokolado.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją