„Buvau išvažiavusi į miestą ir galiu pasakyti, kad nesijaučia, jog būtų toks svarbus dalykas nutikęs - žmonės elgiasi kaip ir kiekvieną dieną. Dauguma netiki, kad O. bin Ladenas buvo nukautas, nes nebuvo parodytas jo kūnas. Be to, sunku patikėti, kad jis galėjo slėptis šalia taip smarkiai saugomų kareivinių. O Pakistano žiniasklaida reaguoja neigiamai į faktą, kad amerikiečiai, o ne pakistaniečiai dalyvavo operacijoje“, - DELFI pasakojo už pakistaniečio ištekėjusi ir jau trejus metus Abotabade gyvenanti 24-erių lietuvė.

Apie pavojų, kad gali kilti pasipiktinimo banga Pakistane būtent todėl, kad amerikiečiai nepranešę šeimininkavo šioje šalyje, DELFI nuogąstavo ir politologas Egdūnas Račius.

Kaip anksčiau rašė DELFI, A. Radžiūnaitė savo ausimis girdėjo pirmadienio naktį kaimynystėje įvykusį per operaciją sudužusio sraigtasparnio sprogimą, tačiau apie atliktos kovinės operacijos svarbą sužinojo tik rytą. Moteris sakė, kad gyvendama Abotabade neįtarė, kad yra įsikūrusi, galima sakyti, kaimynystėje ieškomiausio pasaulyje žmogaus.

A. Radžiūnaitė jau trejus metus ištekėjusi gyvena šioje šalyje. Menotyrą Lietuvoje studijavusi moteris – meilės emigrantė. Ji su farmacijos srityje dirbančiu vyru susipažino internetu prieš septynerius metus ir galiausiai pasiryžo išvykti gyventi į mylimojo tėvynę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)