“Tai – tiesiog šou, skirtas žiūrovui, - sako renginio idėjos autorė ir prodiuserė Sandra Straukaitė. – Vienintelė renginio tema –mados infekcija, kurioje gali būti įvairiausio pobūdžio, skirtingų sezonų kolekcijos, išsiskiriančios, neeilinės ir įdomios”. Šįmet, pasak dizainerės, skiriamas dar didesnis dėmesys renginio kokybei ir vaizdingumui – “Forum Palace” bus įrengta cirko arenos pavidalo scena, ją sups 3 didžiuliai plazminiai ekranai.

Ketvirtojoje “Mados infekcijoje” savo kolekcijas pristatys žymūs Lietuvos dizaineriai: Sandra Straukaitė, Ieva Ševekovaitė ir Jolanta Rimkutė, Sonata Bylaitė ir Vitalijus Čapkauskas, Gabrielė Januškevičiūtė, Ramunė Strazdaitė, Jurgita Januškevičiūtė, Tadas Gutauskas ir Julianas Fedo, bei renginio svečiai:Denis Simachiov (Rusija), Andrew Logan (Didžioji Britanija), Banga (Latvija).

Tarp Lietuvos dizainerių – keturi nauji vardai. S. Straukaitė įsitikinusi, kad “Mados infekcija” – tai laikas ir vieta, kai mados pasaulyje pasirodo nauji žmonės, kai visi dizaineriai gali laisvai parodyti savo kūrinius, kad ir kokio stiliaus jie būtų. “Mados infekcija” yra viso to samplaika, tam tikras “miksas”, tampantis įspūdingu reginiu žiūrovui,” – sako S. Straukaitė.

Renginyje bus parodyta 16 skirtingų kolekcijų, kurias papildys video ir šviesos instaliacija bei “gyvai” kuriama elektroninė muzika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją