Castillo savo kolekcijai suteikė šiokį tokį sportinį atspalvį. Aukštakulniai „laiveliai“ perdaryti į basutes įlenktais užkulniais, tarsi kažkas į juos įšoko labai skubėdamas. Gladiatorių įkvėptos basutės „apvynioja“ pėdą tarsi susirangę spagečiai.

Išradingumo netrūko ir kuriant pitono odos imitacijos melsvas ar kreminės-auksinės spalvos basutes su pleišto pavidalo pilnais kulnais. Įkvėptos kelionės į Hong Kong‘ą, gimė prabangios juodo atlaso bautės su kutais. Kai kurių modelių priekis dėl specialaus aukštesnio pado nežymiai pakilęs į viršų.

36-erių metų Castillo yra puertorikietis, Dominikos respublikos meno mokykloje studijavęs dizainą. Ten jis susipažino su iliustratoriumi Antonio Lopez, kuris atvėrė jam kelius į New York’ą. Castillo pradėjo dirbti tokioms įžymybėms kaip Donna Karan ir Ralph Lauren. Sėkmė aplankė netrukus: 1999 m. jis pradėjo nuosavą gamybos liniją, dar po dvejų metų gavo Perry Ellis apdovanojimą už aksesuarų dizainą ir naujojoje apsipirkimo mekoje Mott gavėje Manhattan’e atidarė aksesuarų parduotuvę.

“Pirmąją kolekciją pristačiau savo namų svetainėje.” - prisimena dizaineris, - “Ten tvyrojo intymumo atmosfera, kurią norėjau atkartoti. Todėl nusprendžiau sukurti ypatingą kolekciją, skirtą merginai, kuri dėl batų kraustosi iš proto!”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją