Kaip teigiama bendrovės atstovų parnešime, trynukų tėveliai galės išsirinkti vieną iš "Samsung" gaminių - šaldytuvą, skalbimo mašiną, mikrobangų krosnelę ar dulkių siurblį.

"Vaiko gimimas yra labai reikšmingas įvykis kiekvienai šeimai. Tačiau trynukų gimimas yra triskart išskirtinis, nes tėvų atsakomybė ir rūpestis padidėja taip pat trissyk. "Samsung Electronics" siekia palengvinti tokių šeimų buitį tam, kad tėvai galėtų daugiau praleisti laiko su savo vaikais", - teigia "Samsung Electronics" rinkodaros vadovė Lietuvoje Monika Juozaitienė.

Remiantis "Samsung Electronics" turima informacija, trynukų Lietuvoje kasmet susilaukia penkios šešios šeimos.

Bendrovės inicijuotoje "Trynukų rėmimo programoje" dalyvauja Klaipėdos miesto ligoninės Akušerijos ir ginekologijos departamentas, Panevėžio miesto ligoninės Akušerijos skyrius, Vilniaus miesto universitetinės ligoninės Akušerijos ir ginekologijos klinika bei Kauno medicinos universiteto Akušerijos ir ginekologijos klinika.

Pastarosios klinikos renovuotų ir reorganizuotų patalpų atidarymo proga "Samsung Electronics" gimdymo skyriui padovanojo garso ir vaizdo aparatūrą.