"Nike" 2004 metų pavasariui ir vasarai moterims siūlo turtingą ir spalvingą kolekciją. Joje moterys ras viską, ko reikia laisvalaikiui nuo galvos iki kojų: patogių marškinėlių iš ypatingų audinių, kurie nedrėksta ir nelimpa prie kūno, kelnių, džemperių ir sportinių batelių aerobikai, bėgimui ir laisvalaikiui, pasiūtų iš odos ir orai pralaidžios akytos medžiagos. Laisvalaikio garderobą papildo ir modernių formų "Nike Women" sportiniai krepšiai.

"Naujoji "Nike Women" kolekcija skirta aktyviai sportuojančioms moterims, lankančioms sporto klubus, aerobikos sales, mėgstančioms bėgimą bei dievinančioms laisvą aprangos stilių", - sako "Nike: rinkodaros vadovas Nerijus Kalinauskas. Šį sezoną Nike Women dominuojančios spalvos - tai mėlyna, raudona, žalia, klasikinės juoda bei balta.

"Nike Women" drabužiai sukurti iš ypatingų audinių - Dri - Frit ir Sphere Dry. Šios medžiagos yra pralaidžios orui, nelimpa prie kūno, nes visa drėgmė išgarinama į išorę. Tai sportuojant ar aktyviai leidžiant laisvalaikį ypač svarbu. Visi naujosios kolekcijos darbužiai nepraranda savo formos bei spalvos net ir po daugelio skalbimų.

"Naujoji "Nike Women" laisvalaikio kolekcija atspindi šiandieninės mados tendencijas. Pusę blauzdos dengiančios kelnės, kūno linijas pabrėžiantys marškinėliai ant petnešėlių - tai šį sezoną bus madinga sporto klubuose", - sako "Nike" aprangos vadovė Kristina Vadeikienė.

Šiam sezonui "Nike Women" moterims pasiūlys ypač gausią sportinės avalynės paletę. Bėgimo aistruolėms "Nike" sukūrė WMNS Shox FSM bei WMNS Air Pegassus, aerobikos mėgėjoms - WMNS Air Max Excel Mid, o mėgstančioms patogiai jaustis kelionėse ar žygiuose- WMNS Nike Talaria 365 MTR ir WMNS Air Max Allure.

"Nike" avalynė ne tik patogiai priglunda prie kojos. Iš odos ir akyto audinio sukurti bateliai leidžia pėdai kvėpuoti, suteikia jai atramą atliekant įvairius judesius ir apsaugo nuo smūgių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją