Miniatiūrinės moterys su trumpa talija geriau atrodo su vientisu maudymosi kostiumėliu, nei su bikini, nebent kelnaitės labai siauros, kas vaizdžiai padidina atstumą tarp krūtinės ir talijos. Jūsų tikslas - pailgintas lieknas liemuo, todėl maudymosi kostiumėliai su vertikaliomis detalėmis ir juostelėmis jums tiks idealiai. Būtini ir kaušeliai su strypeliais, kad krūtinę virš talijos linijos pakeltų kuo aukščiau.

Problemos sprendimas

Jums reikalingas vientisas maudymosi kostiumėlis su strypelių kaušeliais, kad kuo aukščiau pakeltų krūtinę. Bet kuri vertikalė - įstrižas piešinys ar siūlės, sagų eilė - taip pat ilgins liemenį. Kombinuotų horizontalių įvairiaspalvių juostų maudymosi kostiumėlis puikus - turėsite siaurą taliją, jei įsiuvai šonuose minkštai “linksta” į vidų.

Venkite: pabrėžti taliją (ypač dirželių arba horizontalių detalių talijos srityje), maudymosi kostiumėlių su kaušeliais be strypelių ir bikini su plačiomis kelnaitėmis.

Raištis

Raištis su įstrižu piešiniu, užrištas po pažastimis iš dešinės arba kairės, ilgins liemenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją