1980- aisiais metais, kai viešpatavo “vyriškas” drabužių stilius, net maudymosi kostiumėliai ir liemenėlės buvo gaminamos su “pasunkintomis” petnešėlėmis, kas buvo palaima moterims su siaurais arba nuolaidžiais pečiais. Na, o kol tokių maudymosi kostiumėlių mada sugrįš, jums teks siekti… plačių pečių įspūdžio, o tam būtina spalvinio ir geometrinio efekto pagalba vaizdžiai susiaurinti klubus žemiau talijos. Svarbiausia, venkite maudymosi kostiumėlių su apykakle - juostele, nes juostelės linija sudaro nuolaidžių pečių įspūdį ir tik pabrėžia jūsų disproporciją.

Problemos sprendimas

Geriausia turėti maudymosi kostiumėlį su gilia iškirpte ir plačiai išplėstomis petnešėlėmis, be to, viršutinė dalis turi būti šviesių atspalvių, o apatinė - tamsių. Raištį riškite horizontaliai po pažastimis, kad vaizdžiai paplatintumėte viršutinę kūno dalį.

Venkite: apykaklės - juostelės, gilios V-tipo iškirptės, išilginių linijų viršutinėje maudymosi kostiumėlio dalyje.

Raištis

Raištį užriškite po pažastimis horizontaliai iš kairės arba dešinės, kad vaizdžiai paplatintumėte pečius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją