Birželio 25 - liepos 1 d.

Venera

Meilei yra būtinas prisirišimas, tačiau jai taip pat reikia ir daug kantrybės, supratimo ir atlaidumo. Norint pasauliui pasakyti “Aš tave myliu”, reikia turėti didelę širdį. Tikroji meilė yra dosni ir duodanti, o ne egoistiška ir savininkiška. Tai išmintingas patarimas egoistiškai Venerai, esančiai Jaučio žvaigždyne.

Nepaisant to, yra sunku nuneigti tuos baisius jausmus, kurie kyla tuomet, kai jūsų partneris flirtuoja su kita. “Ach, brangioji, aš tiesiog linksminausi” retai yra tinkama paguoda žmogui, kuris tikisi atsidavimo. Atminkite, kad į tokią situaciją pirmadienį, Venerai ir Marsui išsidėsčius šachmatų tvarka, galite reaguoti griežtai ar labai dėl to sielotis.

Savikontrolė bus ypatingai svarbi trečiadienį, ypač jeigu pradėsite įsivaizduoti savo partnerį ar mylimąjį popietiniuose erotiniuose pasimatymuose, nors iš tikrųjų jis bus kepykloje ir pirks jums jūsų mylimiausius šokoladinius sausainius.

Šeštadienį, Venerai ir Uranui išsidėsčius kvadratu, gali vėl sugrįžti impulsyvūs, pavydūs jausmai, kurie yra ypatingai žalingi santykiams, o ypač tiems, kurie dar tik formuojasi. Tai yra tas metas, kai turite pasakyti patys sau “Aš tave myliu.”

Marsas

Marsas - planeta, kuri atspindi seksualumą, yra atsitraukimo fazėje ugningojo Šaulio žvaigždyne. Tokia planetų padėtis yra neįprastai potenciali. Galvokite apie ją kaip apie įtūžusios gyvatės patalpinimą į konteinerį. Kuo ilgiau ji yra laikoma įkalinta, tuo piktesnė ji bus tuomet, kai bus paleista į laisvę.

Kai Marsas yra atsitraukimo fazėje, jo aistringa energija labai sukyla. Liepos viduryje, kai Marsas atsistos į tiesią padėtį, turėtumėte patirti energijos antplūdį, tačiau per ilgai neturėtumėte delsti. Iki to laiko pasinaudokite visais jūsų kelyje pasirodančiais energijos antplūdžiais. Pilnai išgyvenkite kiekvieną momentą. Sekite Marsu ir tegul jums vadovauja jūsų nuotaikos.

Mėnulis

Trečiadienio Mėnulis simbolizuoja senų struktūrų suardymą, siekiant suteikti erdvės naujiems dalykams. Mėnulis pusiau šviesus, kaip ir naktinė lemputė ir leidžia jums detaliai išsityrinėti asmenines problemas ar sprendimus.

Tyrinėdami juos jūs lengvai pasiduosite praėjusios savaitės Mėnulio užtemimo Vėžio žvaigždyne ir dabartinio Mėnulio, esančio Svarstyklių žvaigždyne, įtakai. Tačiau kad jūsų tyrinėjimai būtų produktyvūs, jie turi eiti anapus išankstinių nuomonių ir anapus akivaizdžių dalykų.

Taikoma problemoms ir sprendimams, Vėžio tema suteikia savininkiškumo, egoistiškumo, mes tampame lengvai pažeidžiami arba tvirtai laikomės praeities daug ilgiau, nei tai mums naudinga. Svarstyklių energija žmones paveiks skirtingai. Pavyzdžiui vieniši žmonės gali patirti įkvėpimą ištirti, kaip juos veikia paviršutiniška meilė.

Mėnulis gali paskatinti jus ištirti, kaip jūs priimate sprendimus. Ar jūs renkatės partnerį vien dėl to, kad nenorite būti vieniši? Dabar tinkamas metas ištirti savo poreikius ir išmokti naujai reaguoti. Išmokite patogiai jaustis tuomet, kai esate vieni patys su savimi.

Birželio 25 - liepos 1 d. Mėnulio kalendorius

Birželio 25-26: Mėnulis Mergelės žvaigždyne. Pakelkite savo mobiliojo telefono ragelį – skambina Visata. Mėnuliui esant Mergelės žvaigždyne, Jūs būsite imlesni ir galbūt netgi atsiskleis jūsų aiškiaregiškos savybės. Be to, jums taip pat atsivers ilgalaikės perspektyvos ir jums nereikės rūpintis vien tik momentine nauda.

Birželio 27-29: Mėnulis Svarstyklių žvaigždyne. Jūsų telefonas skamba, o jūsų elektroninio pašto dėžutė pilna laiškų – tačiau tai ne Visatos žinutės, paprasčiausiai jūs dabar populiarūs. Poros dalinsis didesniu artumu, o šeimos nariai bus širdingi. Netgi šaiži muzika, drebinanti jūsų paauglio sūnaus sienas, Mėnuliui esant Svarstyklių žvaigždyne, skambės maloniau.

Birželio 30 – liepos 1: Mėnulis Skorpiono žvaigždyne. Jūs norėsite atsipalaiduoti ir patenkinti savo troškimus savaip, savu laiku ir savo erdvėje. Iš tikrųjų tai yra geras požiūris, nes mylimieji, esant tokiam Mėnuliui, gali būti įsitempę. Šeimos nariai gali būti ūmūs ir sarkastiški. Jeigu esate vieniši, pasirodysite viešumoje ryžtingi ir pasitikintys savimi, tačiau rinktis turėtumėte atsargiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją