Šiuo metu D. Kedžio kūno radimo vietoje stovi Šv. Marijos skulptūra, kurią pastatė žmonės iš Panevėžio.

Taip pat čia pastatyti keli kryžiai. Ant vieno iš jų prikabinta lentelė su užrašu „Čia buvo nužudytas Drąsius Kedys“. Šį kryžių pastatė D. Kedžio sesuo Neringa Venckienė.

Planuota, kad iki rugsėjo čia bus pastatyta ir angelo skulptūra, tačiau jos iki šiol nėra – matosi tik išbetonuotas pamatas, kur turėtų stovėti skulptūra.

„Taip, planavome, kad angelo skulptūra turėtų būti pastatyta iki Drąsiaus gimtadienio. Nespėjome. Kreipėmės dėl leidimo statyti skulptūra, tačiau atsakymo iki šiol negavome. Viską norime daryti legaliai“, - DELFI sakė Audronė Skučienė, D. Kedžio teta bei krikštamotė.

Kol kas nė vienam iš Šlienavoje pastatytų skulptūrų ar kryžių leidimas nebuvo gautas.

Spalio 5-tąją sueis lygiai metai, nuo tragiškų įvykių Kaune, kuomet buvo nušauti pedofilijos byloje minėti Kauno apygardos teismo teisėjas Jonas Furmanavičius ir Violeta Naruševičienė. Šiomis žmogžudystėmis buvo įtariamas D. Kedys. Neabejojama, kad šią dieną Kaune vyks D. Kedžio šalininkų organizuojami renginiai.

Tačiau protesto akcijų ir mitingų galima sulaukti ir anksčiau.

„Rugsėjo 15-tąją Panevėžyje bus nagrinėjama pedofilijos bylą. Mūsų akcijas iššaukia įvykiai. Lauksime, kuo baigsis šis teismo posėdis“, - sakė A. Skučienė.