Jau nuo šio sekmadienio pagyvenusius vilniečius nemokamai kava ir arbata vaišins 20 Vilniaus kavinių ir restoranų. Beje, viena šių metų akcijos naujovių – prie jos prisidėjo ir sostinės viešbučiai.

Kaip ir praėjusiais metais, pagyvenusių vilniečių laukia ir gerokai pigesni ar nemokami kultūriniai renginiai: į nurodytus Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektaklius pirmosiose keturiose eilėse jiems bilietas kainuos vos 4 litus, o į mokamus Vilniaus rotušės renginius bus rezervuojama po 30 nemokamų kvietimų.

Organizuojant šią akciją sostinės savivaldybei jau antrus metus mielai talkininkauja Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija bei UAB „Kavinukas“, nemokamai tiekianti kavinėms ir restoranams kavą bei arbatą. Akciją „Iki pasimatymo prie kavos puodelio“ numatoma tęsti iki kitų metų gruodžio 26 d.

Dar viena akcijos naujovė – šiais metais nemokama kava ir arbata mėgautis galės ir kitų Lietuvos miestų senjorai – Kaune akcijoje dalyvauja 11, Klaipėdoje – 11, Anykščiuose – 4, Elektrėnuose – 3, o Palangoje – 1 kavinė.

Praėjusiais metais šioje akcijoje dalyvavo 22 kavinės, kuriose apsilankė per 50 tūkst. senjorų.