„Nupieškime vaikams drąsesnę ateitį!“ - kviečia Vilniuje įsikūrusios kebabinės šeimininkai. Kaip teigiama skelbime, kurį ketvirtadienį užkandinėje rado vienas DELFI skaitytojas, pirkdami „Drąsiaus kompleksiuką“ žmonės 10 proc. jo kainos skirs „kovai su pedofilija“. Pinigus žadama pervesti į vyro mamos Laimos Kedienės sąskaitą.

Šį vaikams skirtą rinkinį sudaro vaikiškas „superkebabiukas“ su vištiena arba jautiena, bulvytės fri ir sultys arba limonadas. Jo – kaina 7 Lt.

„Atsižvelgiant į visuomenės norą paremti teisybės paieškas šitoje juodoje byloje – kad būtų išaiškintas D. Kedžio nužudymas ir tiesa pedofilijos byloje, siekiant užkirsti kelią tolimesniems kriminalizuotos teisėsaugos veiksmams – prasidėjusiam susidorojimui su D. Kedžio šeima, L. Kedienė atidarė sąskaitą, į kurią galite paaukoti lėšų teisybės paieškoms“, - pridėta skelbime.

Pasak D. Kedžio artimųjų, atidaryti sąskaitą paramai rinkti paskatino judėjimo „Drąsiaus Kedžio kelias“ įkūrėjai. Tai padaryti esą ragino ir kiti žmonės, norėję prisidėti prie su D. Kedžiu siejamų tyrimų tęsimo.

Naujiena paruošta pagal skaitytojo informaciją. Dėkojame skaitytojui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)