Dalyviai kalbės apie problemas, su kuriomis susiduria šios epidemijos paliesti žmonės, esami ir buvę narkotikų vartotojai visame Rytų Europos regione, pasidalins patirtimi, kaip vienos ar kitos problemos sprendžiamos jų atstovaujamose valstybėse. Lietuvos pozityviųjų grupės (LPG) atstovai taip pat pristatys organizacijos 10-ties metų veiklos rezultatus bei ateities planus.

Lietuvos pozityviųjų grupė (LPG), vienijanti žmones, gyvenančius su ŽIV/AIDS, jų artimuosius, draugus ir savanorius, šiais metais pažymi organizacijos veiklos dešimtmetį. Prieš dešimt metų įkurtos organizacijos vienas iš pagrindinių tikslų – padėti nariams adaptuotis visuomenėje, teikti jiems moralinę, psichologinę, materialinę ir socialinę pagalbą.

Siekdama užsibrėžtų tikslų, organizacija bendradarbiauja su įvairiomis visuomeninėmis organizacijomis Lietuvoje, dalyvauja tarptautiniuose projektuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją