Šiomis parodomis "Litexpo" baigia 2003 metų parodų sezoną.

"Litexpo" parodų centro atstovė spaudai Eltai sakė, kad "Vaikų šalis" - vienintelė paroda Baltijos šalyse, pristatanti produkciją, skirtą būsimoms mamoms, kūdikiams ir vaikams. Šiemet parodoje ketina dalyvauti 60 kompanijų iš Lietuvos, Latvijos, Izraelio. Jų stenduose bus pristatomi drabužiai, priežiūros priemonės ir kosmetika būsimoms mamoms, kūdikių priežiūros priemonės ir mitybos produktai, naujausi žaislai ir žaidimai, baldai vaikų kambariui, drabužiai, avalynė kūdikiams ir vaikams.

Anksčiau parodoje, rengiamoje prieš pat mokslo metų pradžią, vyraujančia tema tapdavo mokyklinės prekės. Dabar "Vaikų šalies" pagrindiniai akcentai - būsimų mamų ir kūdikių priežiūros priemonės, žaislai ir žaidimai. Ypač daug naujovių šiemet parodoje žada žaislų gamintojai ir prekybininkai. Šioje parodoje bus juntama ir artėjančių didžiausių metų švenčių nuotaika. Ją itin pabrėš karnavalinė atributika ir kalėdinės dovanėlės-saldumynai.

Visas parodos dienas vyks "Lego dienos", kurių metu organizuojamas "Lego" konkursas mažyliams" ir "Lego" krepšinio čempionatas". Taip pat bus surengtas stalo ledo ritulio žaidimo "Stiga Play Off" turnyras "Vaikų šalies 2003" taurei laimėti. Kasdien parodoje bus pristatomi ir išbandomi naujausi žaislai, stalo žaidimai, lėlės ir jų puošmenos.

Tradicinė paroda-mugė "Jūsų namai" taip pat praplėtė ir aktualizavo savo tematiką. Parodoje atsirado atskiros dovanų ir Kalėdų papuošalų temos, išsiplėtė interjero dekoravimo, puošmenų ir namų tekstilės stendai. Šiemet parodoje dalyvaus 46 kompanijos iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos. Floristų darbų paroda-konkursas "Žiemos puokštė" - seniausias ir originaliausias renginys "Litexpo" centre. Jis organizuojamas kartu su Lietuvos floristų asociacija. "Žiemos puokštėje" lankytojų lauks floristikos naujovės ir originalios floristų kompozicijos, kurtos pagal specialias konkurso temas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją