Nesibučiavimas, nepakankamas bučiavimasis ir
per trumpa įžanga prieš seksą
– tai malonumo pasmerkimas sužlugti. Esmė tame, kad moters vagina turi pasiruošti įsiskverbimui. Duokite jai laiko pasirengti ir ji labiau pasitenkins, o taipogi ir jūs. Vietoje to, kad staigiai pasinertumėte į ją, skirkite laiko, kad ją bučiuotumėte, liestumėte ir kalbėtumėtės su ja. Taip tik sužadinsite jos geidulį.

Be to, tyrimai rodo, jog glamonėms trunkant 21 minutę ir daugiau, 92.3 proc. moterų mylėjimosi metu patirs orgazmą. Jei įžanga per trumpa, moteris manys, kad jūs nenorite jos patenkinti, nes rūpinatės tik savimi. Jei moteris supras, kad norite ją patenkinti mylėdamasis, greičiausiai ji norės tai daryti dažniau. Juk tai suprantama!

Pagyros apie tai, koks esate nepakartojamas lovoje yra irgi nėra protinga. “Vyrui girtis apie tai, koks jis geras lovoje, yra nepataisoma klaida. Vienąkart susidūriau su tokiu vyruku. Paklausiau, kaip jam sekasi masturbuotis. Jis teigė esąs nepakartojamas. Pasakiau jam, jog džiaugiuosi, nes jam būtent tai ir teks daryti šiąnakt. Ir išėjau.” Taigi jei esate tikrai geras lovoje, ji tą būtinai visai netrukus sužinos. Pasitikėti savimi puiku, bet būti pagyrūnu – tikrai ne.

Savo seksualiniais troškimais ir poreikiais vertėtų pasidalinti su savo partnere. Dažnai vyrai nėra patys geriausi komunikatoriai miegamajame – ar, jei kalbama apie tai, ir už jo ribų. Daugelis moterų mielai išklausytų, kokie yra vyrų poreikiai ir geismai. Išmokęs labiau atsiverti ir komunikuoti mylėjimąsi galite kilstelėti į visai kitą lygmenį.

Kas nepatinka moterims lovoje?

Vengimas skustis. Jei esate su barzda, ūsais ar mažyte ožio barzdele, galite nemaloniai dirginti savo moterį ją bučiuodami ar oralinio sekso metu. Savo veido odos šiurkštumą galite ištirti patrindamas delną ar išorinę rankos pusę į barzdą ar ūsus. Jei jūsų ranka jaučia šiurkštumą, pamėginkite įsivaizduoti, kaip reaguoja jos švelnūs, minkšti audiniai. Kruopščiai nusiskusdami ar barzdai naudodami plaukų kondicionierių galite susidoroti su šia problema.

Asmeninė higiena. Kai kurios moterys skundžiasi, jog yra vyrų, kuriems reikia paaiškinti apie asmeninę higieną. Moterys išskiria, kad vyrai turi būtinai valytis dantis, naudoti dezodorantą, kirptis kojų nagus. Kai kurios moterims patinka malonaus kvapo odekolonas. Nors mūsų kūno natūraliai turi kvapą, niekas nenori, kad tas kvapas būtų nekontroliuojamas.

Valdykite savo liežuvį. Neuždusinkite jos bučiuodamas - liežuvis neturėtų būti gerklės vidury. Šis skundas girdėtas daugelį kartų. Regis, tokia klaida dažnai pasitaikanti. Pabandykite būti švelnus, lėtas, mielas. Pamėginkite bučiuodamas laikyti jos veidą rankose ir liesti jos plaukus ir skruostus.

“Mėlynės nuo bučinių”. Nors daugeliui moterų patinka, kai švelniai čiulpiamas jų kaklas, nė viena nenori kelias savaites nešioti megztinius aukštu kaklu, kad paslėptų jūsų paliktas žymes. Jei ketinate tą daryti, darykite tai tose vietose, kurias uždengs rūbai, ir tą darykite tik su jos leidimu.

Kitų jos kūno vietų ignoravimas. Moters kūnas nėra tik dvi krūtys ir vagina. Yra ir daug kitų vietų. Dėl to, kad kai kurie vyrai iš karto griebiasi krūtų ir vaginos, pamiršdami kitas kūno vietas, nemažai moterų yra mažiau liestos nei raupsuotos atsiskyrusios vienuolės. Pamėginkite pažinti jos kūną, trumpam neliesdami jos krūtų ir vaginos. Jai patiks dėmesys ir ji suvoks, jog esate toks vyras, kuris nori ją patenkinti.

Judinkite rankas. Moteris nenori, kad pasirodytumėte apimtas nuobodulio. Tegul rankos juda. Stimuliuokite ją visais įmanomais būdais. Jei norite pailsinti rankas, susikabinkite su ja rankomis. Daugeliui moterų iš tiesų patinka, kai mylėdamiesi vyrai laiko jas už rankų, kadangi tai padeda labiau justi vienybę.

Zigzago technika. Nors tai gali skambėti keistai, tačiau lengviausiai sužadinamas moters organas yra jos oda. Todėl bet kuri jos kūno vieta, kur tik yra oda, gali tapti erogenine zona, bet tai priklauso tik nuo jūsų. Savo pirštų galiukais zigzago judesiais judėkite per visą jos kūną. Zigzago judesys yra veiksmingesnis nei tiesinis, nes odos nervai, kai liečiate ją tiesėmis, žino, jog bus paliesti. Judėdami zigzagais, jūs suteikiate nervams “viltį”, jog paliesite ir juos. Tai sukelia kitokį, malonesnį efektą. Pamėginkite tai ant savo rankos ir pajusite skirtumą.

Per šiurkštus masažas. Moterys dažnai mano, jog vyro judesiai yra šiurkštūs. Jei įžangos metu ketinate ją pamasažuoti, mąstote teisingai, tačiau būdamas per šiurkštus galite viską sugadinti. Būkite švelnus, nebent turite leidimą būti šiurkštesnis…

Per skubotas nusirengimas. Per anksti nusirengdamas tikrai nesielgiate išmintingai. Tai gali išduoti moteriai, jog tikitės sekso. Net jei išties mąstote, jog nusimato seksualus vakaras, geriau lukterti, kol atmosfera įkais ir ji pirma atsegs jums marškinius.

Nenusimaukite kelnių pirmiausia. Moterys tiki, jog nėra nieko baisiau, nei vyras tik su apatiniu trikotažu ir kojinėmis. Taigi nepamirškite pirma nusiauti kojinių…

Nenulenkite jos galvos oraliniam seksui. Niekada. Jei norite su ja turėti oralinį seksą, geriau paprašykite jos. Nestumkite jos galvos link savo penio. Daugelis moterų teigia, jog joms tai nepatinka. Galite pirštais liesti jos plaukus, skruostus ar trinti jos nugarą, bet NIEKADA negrūskite jos galvos ant savo penio.

Įspėkite, kai artėja orgazmas, jai tenkinant jus oraliniu būdu. Tai buvo labai dažnas pastebėjimas anketose. Ne kiekvienai moteriai patinka sėklos skonis. Perspėkite ją, kad tuoj patirsite orgazmą, kad ji galėtų pasirinkti, kaip elgtis. Daug moterų sako, jog vyrui neįspėjus, jis daugiau niekada negaus iš jos oralinio sekso.

Vengimas bučiuotis po oralinio sekso. Taip tikrai apsidrausite, jog niekada nebegautumėte oralinio sekso. Jei ji bus tokia miela, kad pasirašytų oraliniam seksui, vengdami bučiuotis mažų mažiausiai leisitės jai jaustis kaip raupsuotajai. Pabučiuokite ją stipriai ir leiskite suprasti, kaip jūs ją mylite ir esate dėkingas už suteiktą malonumą.

Vengimas atsilyginti seksualiniais malonumais. Tai taipogi buvo dažna pastaba. Regis, kai kurie vyrai nori iš moterų oralinio sekso, bet patys to niekada nedarytų. Įdomu, kodėl?!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)