Nesibaiminkite – jums neteks nuo galvos iki kojų pasidabinti pastelinėmis spalvomis. 2001 metų pavasario sezono mada – viskas, ką tik galima suderinti ir sumaišyti tarpusavyje. Pradėkite nuo nesenstančio prado, tokio kaip Miguel Adrover languotos sportinės palaidinės; derinkite ją su kelnėmis bei Lambertson Truex juostuotomis basutėmis ir būsite pasirengę įšokti į Amangsett’o traukinį.

Svarbiausia – išlaikyti suderintą išvaizdą, tačiau negalima atsisakyti ir žaismingų spalvų derinių – išmėginkite lengvą sagomis susagstomą gabardino kostiumėlį su šortais ir pasidabinkite Gerard Yosca Technicolor grubia apyranke. Žinoma, nauja mokykla reiškia subtilius aksesuarus: savo derinį užbaikite Christian Louboutin stulbinančiais, aplinkinių dėmesį pritraukiančiais sandalais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją