Geriausi podiumo darbai

Paimdamas Chanel kaip savo mūzą, Junya Watanabe pademonstravo laisvai pintą tvidą, paverstą paprastais švarkeliais ir kostiumėliais (tai taip pat buvo pagrindinis Prada ir Miu Miu akcentas).

Ralph Lauren siauro kirpimo Viktorijos laikų dvasios įkvėpta kolekcija pažadino kaimišką anglišką eleganciją, o Hussein Chalayan priderino miško darbininko skraistę iš pirmo kirpimo ėriuko vilnos prie stulbinančiai paprastos kaimiškos kolekcijos.

Kaip tai dėvėti

· Sėskitės į balną arba atrodykite taip, lyg būtumėte pasirengusi tam – apsiaukite žemakulnius jojimo batus iš aukščiausios kokybės odos.

· Suderinkite džinsinius marškinius su tiesaus kirpimo tvido švarkeliu arba rombiniais raštais marginta skara su tvirtu buklė švarku.

· Languota vilnonė skara yra tik škotams: pažaiskite su didelių medžioklinių marškinių, dėvimų ant aptemptų kelnių, proporcijomis.

· Geriausi aksesuarai? Didelis šuo (skalikas) ant trumpo pavadėlio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją