Tačiau šį sezoną įprastinėje rutinoje buvo pastebimi keletas pokyčių: Johnson pademonstravo kolekciją savo namuose East Hampton’e – šou tapo centriniu dieninio vakarėlio, kuriuo buvo švenčiamas jos 60-asis gimtadienis ir 24-ieji jos kompanijos verslo metai, elementu.

Buvo pademonstruota keletas perdirbtų didžiausių jos hitų: siauros džersio suknelės, išmargintos dideliais žaismingais kopūstų rožių raštais, korsetinėmis palaidinėmis ir saldainio saldumo spalvų nėriniuoti tiulio sijonėliai bei keletas pankiškų drabužių su giliomis iškirptėmis blogoms mergaitėms.

Visi modeliai buvo labai siauri, peršviečiami ir ypatingai trumpi – netgi maudymosi kostiumėliai galėjo priversti pasijusti nejaukiai ir braziles, tačiau vadovaujant Johnson gera nuotaika užgožė bet kokį potencialaus ištvirkėliškumo dvelksmą.

Johnson teigia, kad ji savo gyvenime jau priėjo kertinį akmenį ir kad dabar laikas atsitraukti ir perleisti savo dukteriai Lulu kasdieninius verslo darbus. Ar taip iš tikrųjų ir bus, pamatysime ateityje, tačiau vienas dalykas tikrai yra neišvengiamas: kad ir kur ji baigtų savo karjerą, ji nuolat skleis meilę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją