"Cardew" arbatinukų keramikos įmonė, įsikūrusi Devone, Anglija, specialiai kolekcininkams pagamino 30 arbatinukų iš serijos "Summer of Love" (" Meilės vasara"). Į renginį, kuriame buvo pristatyta didelė įvairovė išskirtinių keramikos dirbinių, susirinko šimtai kolekcininkų.

Arbatinukus su iliustracijomis iš Kamasūtros sukūrė dizaineris Paulas Cardew (Polas Kardiu), kuris stengėsi įrodyti, kad ir arbatinukai gali kelti aistrą.

"Manau, jog išvydus arbatinukus su Kamasūtros iliustracijomis daugelio kolekcininkų širdys ims greičiau plakti, - sakė "Cardew" vykdomasis direktorius Peteris Kirvanas (Pyteris Keruanas). - Tai arbatinukai su labai neįprastais piešiniais. Nieko panašaus jau senokai nedarėme".

Ant kiekvieno arbatinio vaizduojama po vieną besimylinčią vyro ir moters porą, nupieštą ryškiomis spalvomis. Ranka pieštus erotinius atvaizdus dengia blizganti glazūra.

"Nenuostabu, kad juos taip gerai perka, - teigė P.Kirvanas. - Tačiau tai ne pornografija, tai tik dailūs arbatinukai, dekoruoti erotinėmis scenomis".