Ji greitai palieka šokių klubą ir panyra į kantri stiliaus klubą su serija suknelių, sijonų, palaidinių ir švarkelių, įkvėptų organizuoto sporto: pikė golfo sijonai, siuvinėti varlėmis, trumpos baltos teniso suknelės, pasiūtos iš atletinio tinklelio ir nėrinių derinio, futbolo megztiniai, pritaikyti moteriškoms kūno formoms, gausūs krepšinio švarkai, mokykliniai megztiniai ir minkšti nertiniai.

Paskui ji rinkosi švelnumą (nors Blitzkrieg Bop ir toliau plyšavo iš garsiakalbių), užbaigdama šou serija nėriniuotų, neoninių ryškių lėliškų suknelių, dėvimų su storapadžiais Frye batais. Buvo ir mielų, nepaprastai įdomių modelių, įmaišytų tarp drabužių komplektų, tokių kaip raukiniuota gėlių raštais dabinta striukė ir keletas trumpų šilkinių gėlėtų suknelių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją