"Už automobilį pasiūlyta 10 tūkst. svarų (daugiau nei 60 tūkst. litų) mažesnė suma nei žemutinė 200 tūkst. svarų kaina. Tačiau galvoju, kad pardavimas tęsis ir kad yra galimybė rytoj sudaryti privatų sandėrį", - po aukciono agentūrai "Reuters" sakė T. Owenas.

"Pianino žemiausia kaina yra 1 mln. svarų, o didžiausias siūlymas buvo 750 tūkst. svarų. Dėl pianino esu nusivylęs, nes prieš aukcioną paskelbėme, jog visas pelnas bus skirtas labdarai - krūties vėžiui gydyti", - sakė jis.

Pasak T.Oweno, nupirkta 85 proc. "Hard Rock Cafe" aukcione pasiūlytų roko relikvijų.

Minėtą baltą limuziną "Mercedes-Benz 600 Pullman" J.Lennonas užsisakė 1969 metais, kai pradėjo solinę karjerą. 1973 metais su Yoko Ono išvykdamas į Niujorką, J.Lennonas jį pardavė kitam "eksbitlui" George'ui Harrisonui, kuris vėliau jį pardavė Mary Wilson iš popgrupės "The Supremes". Dar po kiek laiko mersedesą puikiai restauravo vienas kolekcininkas.

T.Owenas ir Mickas Fleetwoodas, supergrupės "Fleetwood Mac" būgnininkas, praėjusį spalį aukcione pardavė kitą J.Lennono pianiną "Steinway", kuriuo naudodamasis "eksbitlas" parašė "Imagine". Pianiną už 1,45 mln. svarų nupirko dainininkas George'as Michaelas.

Antradienio aukcione pasiūlytą pianiną savo namuose Niujorke J.Lennonas laikė paskutiniaisiais septyneriais savo gyvenimo metais. 1980 metų gruodį "eksbitlą" prie namų nušovė pamišęs gerbėjas.