Drew Barrymore

54-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Ji atrodė kaip princesė. Jaunoji Drew, dėvėdama tiarą ir apdarus, panašius į kailinius, Holivude palaikė linksmosios mados kryptį.

70-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Susilaikydama nuo garsių dizainerių suknelių, ramunes ji pavertė savo vizitine kortele. Jos buvo įsegtos jos plaukuose, o kūno blizgesys padėjo sukurti jos nuosavą originalumo supratimą.

71-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Pirmasis Drew dizaineris, iš Los Andželo kilęs Eduardo Lucero, sukūrė prabangią suknelę iš burgundiško raudonio spalvos velvetinio audinio. Suknelė buvo padabinta spageti makaronų plonumo juostelėmis ir žavingu šaliu.

Kim Basinger

62-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Berankovis satininis vakaro apdaras atrodė viso labo kaip liemenukas, priekyje padabintas sagomis.

70-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Pasirengusi gauti savo pirmąjį Akademijos apdovanojimą, Basinger sumanė grįžti prie karališkojo stiliaus. Ji pasipuošė pistacijų spalvos hercogienės suknele iš Escada mados namų, kurią sukūrė Brian Rennie.

71-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Ji vėl sugrįžo prie baltos spalvos, pasirinkusi berankovį vakarinį baltos spalvos apdarą, sukurtą amerikiečių dizainerio Randolph Duke.

Cher

57-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Tai buvo Bob Mackie ...

60-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Dar vienas Mackie ...

71 -asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Ir tai vėl buvo Mackie! CHER pademonstravo savo ištikimybę šiam įžymiam dizaineriui, kuris ištisus dešimtmečius rengė Holivudo moteris ir padėjo joms atitikti šou stiliaus reikalavimus.

Glenn Close

60-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Nėriniai dantytai iškarpytoje kaklo srityje ir imperatoriškas juosmens diržas, sukurti amerikiečių dizainerio Geoffrey Been, suteikė Glenn išskirtinę išvaizdą, kuria ji puikiai pasinaudojo, žengdama raudonuoju kilimu.

65-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
CLOSE pripažino tarptautinį dizainerį Giorgio Armani už tai, kaip jis priverčia žibėti sidabrinę ir platinos spalvas.

69-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Ji pasirinko dar vieną Giorgio Armani kūrinį. Tai buvo paprastas juodas, tačiau puošnus vakarinis kostiumėlis, kurio dėka kelnės tapo tinkamu apsirengimu iškilmingiems įvykiams.

Geena Davis

61-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Satininė lėlytė ir Oskaro laimėtoja už vaidmenį filme THE ACCIDENTAL TOURIST (Atsitiktinis turistas), GEENA DAVIS pasidabinti ledo mėlynumo satinine berankove suknele padėjo kostiumų dizaineris Bill Hargate. Drapiruotu priekiu satininė berankovė suknelė ir įmantri princesės stiliaus nugara padėjo jai sugrįžti į 80-uosius!

62-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Dar vienas Bill Hargate kūrinys – raudona šilkinė suknelė, pasibaigianti virš krūtinės linijos. Kaip papuošalus ji pasirinko auksą ir perlus.

71-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Sceną apgaubė skaidrios iliuzijos, kai DAVIS ant jos pasirodė dėvėdama Randolph Duke sukurtą alavo ir metalo spalvų blizgesio suknelę, nors ant raudono kilimo ji žengė pasidabinusi Bradley Bayou kūriniu.

Jane Fonda

52-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Daugiau ir daugiau buvo reikalaujama 1979-aisiais! Suknelė ilgomis rankovėmis su grafiniu blizgučių siuvinėjimu aplink rankas ir kaklo liniją šį dizainą pavertė deimantiniu. Auskarai, sagė ir apyrankė sudarė brangenybių trio.

62-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Detalės ir papuošimai pavertė šį apdarą su spageti makaronų formos petnėšėlėmis spindinčia prabanga. Karoliukai, gėlių akcentai ir kutai padėjo Jane Fonda pasimėgauti savo puikiomis formomis.

72-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Berankovė satininė suknelė užgrobė Fonda dėmesį nuo tada, kai ji 1993 vedė ceremoniją. Vera Wang sukūrė puikiai ant jos kūno krentančią suknelę su šiuolaikinėmis odinėmis pirštinėmis, kuriose pirštai paliekami atviri! Sally Herschberger stiliaus netvarkinga šukuosena priminė jos audringas dienas.

Jodie Foster

61-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Tomis dienomis, kai ji dar nebuvo pamišusi dėl Armani, buvo manoma, kad šią suknelę Jodie Foster nusipirko kažkokioje keistoje vietoje!

64-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Pastelinė rožinė spalva dar niekuomet neatrodė taip puikiai. Giorgio Armani ją papuošė švarkeliu su švelnia apykakle ir svajingomis, karoliukais išvarstytomis kelnėmis. Ryškų spindesį ties kaklo linija suteikė peršviečiama skarelė bei satininė palaidinė ir vakarinė rankinė.

67-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Puikiai prie kūno priglundančią ir metalinėmis detalėmis inkrustuotą apdarą Jodie Foster vėl pasirinko iš Armani darbų. Šis apdaras puikiai išryškino jos naujai nukirptus ir pašviesintus plaukus.

Goldie Hawn

65-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
GOLDIE HAWN atsidūrė mados žurnalų pirmuosiuose puslapiuose, kai pasidabino amerikiečių dizainerio Calvin Klein sukurta įstrižai kirpta suknele. Perlai ir šalis sudarė aksesuarų arsenalą.

69-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Ji švytėjo auksu, visa pasinėrusi į berankovę kūną slepiančią Vera Wang sukurtą suknelę.

71-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Donatella Versace sukūrė kristalų mėlynumo suknelę aukštu kaklu, padabino ją mėlynais blizgučiais, kurie suknelei suteikė mėlynos bangos efektą. Tas pats efektas buvo suteiktas ir jos šaliui bei vakarinei rankinei.

Helen Hunt

69-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Savo pirmajam pasirodymui Oskaro ceremonijoje HELEN HUNT išsirinko prigludusią prie kūno auksinę suknelę, sukurtą amerikiečių dizainerio Calvn Klein.

70-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
HUNT nuo amerikietiškojo dizaino persimetė prie tarptautinio. Ji pasirinko berankovę šviesiai mėlynos spalvos satino suknelę su derančiu švarkeliu, karoliukais siuvinėtą piniginę ir batelius. Viskas buvo sukurta Tom Ford iš itališkųjų Gucci mados namų.

71-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
HUNT papasakojo dar vieną Gucci istoriją, dėvėdama ilgą baltą aplink pečius apgludusią, tačiau atvira nugara suknelę. Trys brangakmenių eilės ribojo viršutinės suknelės dalies perimetrą. Ji nešėsi žalią piniginę, padabintą karoliukais ir dėvėjo baltus akinius nuo saulės.

Anjelica Huston

48-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Aukšto stiliaus smokingas, 70-ųjų mados raudonajam kilimui – prailgintas švarkas dėvimas su liemene ir raukta palaidine. Naujas posūkis? Priderintas ilgas sijonas pasirinktas vietoj formalių kelnių.

58-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
ANJELICA HUSTON pasirinko žalios, sėkmę nešančios spalvos apdarą be rankovių ties vienu pečiu, kurį jai sukūrė dizaineris Tzetsi Ganev.

69-asis kasmetinis Oscarų įteikimas
Šį netradicinį vakaro apdarą padėjo sukurti juoda ir sidabrinės spalvos – viršutinę kūno dalį dengia prigludusi liemenė, o prie jos dera ornamentais padabintas sijonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją