Bendrovė sukūrė technologiją, kuri leidžia sinchroniškai perduoti vaizdo signalus į mažus mobiliųjų telefonų ekranėlius. Tikimasi, kad rankoje laikomi prietaisai galės tapti nebloga pramoga įstrigusiems autobuse keleiviams, nuobodžiaujantiems turistams ar besiilsintiems verslininkams.

Šiuolaikiniai telefonai sugeba prisijungti prie interneto sparta, prilygstančia ketvirtadaliui modemo spartos. Tai nėra labai daug, tačiau “PacketVideo” laukia naujos mobiliųjų telefonų kartos, kuri duomenų perdavimo sparta galės varžytis su sparčiausiais modemais.

“PacketVideo” stengiasi patraukti garsių daugialypės terpės kompanijų susidomėjimą, tikėdamiesi jau turėti informacijos transliavimui, kai priemonės bus paruoštos. “PacketVideo” pareiškė, jog jiems jau pavyko pritraukti “Sony Pictures”, “Time Warner”, “Disney Online”, “Hollywood Records”, “Universal Pictures” ir kitų gigantų dėmesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją