Paprastos idėjos dažniausiai yra pačios efektyviausios: beveik išskirtinai pasikliaudamas sijono ir palaidinės deriniu, Lagerfeld tyrinėjo kontrastą tarp švelnumo ir griežtumo. Su švarkais buvo elgiamasi kaip su marškiniais, jie buvo be jokių ceremonijų suklostuojami ir derinami su sijonais bei pateikiami kaip kostiumėliai. Kostiumai tapo nebe tokie griežti, modeliai - moteriškai dalykiški.

Lagerfeldas vakarui suteikė ypatingą efektą – suknelės ir grindis šluojantys vakariniai apdarai, geriau į juos įsižiūrėjus, buvo sudaryti iš dviejų dalių ansamblio. Permatoma, raukta nėriniuota palaidinė, žibanti blizgučiais, buvo sukišta į kontrastuojantį šerkšno pilkumo sijoną; juodai baltas tiulio sijonas, suderintas su berankove plisuota palaidine, tapo kokteilių vakarėliui skirta suknele.

Lagerfeld kolekcijai suteikė papildomą posūkį, pademonstruodamas savo “išsiskiriančių lygių diržų” idėją. Dauguma modelių buvo su dvejomis talijos juostomis: griežtai diržais sujuosti sijonai ir dekoruoti juosmens raiščiai ant žemai sujuostų sijonų.

Aksesuarai buvo grynai Chanel stiliaus: perlai, sagės ir gausūs ametisto, kvarco, Mėnulio akmens ir citrinos vėriniai čia puikiai tiko. Didžiulės prabangos pojūtis išsiplėtė į paprastus balerinos apdarus ir sukneles atvira nugara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją