Kovo 9 d. 13 val. Saulėtekio Jungiamuosiuose rūmuose savo patirtimi dalinsis Laurynas Šeškus, prodiuserinės kompanijos „TV play” įkūrėjas ir prodiuseris, buvęs LNK kūrybos direktorius. Jis studentams pasakos apie „Perspektyvas žiniasklaidoje”.

Po šio seminaro 16 val. kalbės Gitanas Nausėda, SEB banko prezidento patarėjas, tema „Karjera finansų sektoriuje: patarimai ir perspektyvos”. Tą pačią dieną seminarai vyks ir VU Matematikos ir informatikos (MIF) bei Filosofijos fakultetuose. MIF‘e seminarus ves tokie lektoriai kaip Simonas Kvedaras, Tieto ICT ir saugumo vadovas, skaitysiantys paskaitą tema „Informacijos apsaugos priemonės ir sprendimai pasaulinėse IT įmonėse“ bei Algirdas Karalius, pasidalinsiantis žiniomis apie „Kelią į finansinę laisvę“. VU Filosofijos fakultete kovo 9 dieną 17 val. apie „Etiketo svarba karjeroje“ šnekės Arminas Lydeka.

Kovo 10 d. Saulėtekyje 13 val. Petras Auštrevičius, Algirdas. Miškinis ir Artūras. Zuokas studentams papasakos apie „Karjerą teisėje ir politikoje“. O 15 val. Živilė Slivinskaitė, „Gauminos” direktorė ir Darius Bagdžiūnas, ,,Gaumina“ verslo plėtros vadovas, kalbės tema „Gaumina: 3 sėkmės istorijos“. Seminarų ciklą Saulėtekyje užbaigs Tomas Ramanauskas, „MTV Baltic“ kūrybos vadovas, šnekėsiantis apie „Karjerą reklamoje“.

Kovo 10 d. 15 val. seminaras vyks ir VU Gamtos mokslų fakultete. Jo metu karjeros perspektyvas GMF studentams pristatys Laimutis Budrys, Aplinkos ministerijos Gamtos apsaugos departamento direktorius, Vytautas Kesminas, VU Ekologijos instituto Hidrobiontų ekologijos ir fiziologijos laboratorijos vadovas, bei Rapolas Liužinas, viešosios įstaigos “Grunto valymo technologijos” direktorius. Seminarų ciklo metu vyks ir daugiau seminarų VU studentams aktualiomis temomis. Visą informaciją apie juos galima rasti www.vu-kd.lt/seminaru-ciklas/.