Kalba netaisyta

yes, 2001 02 21 05:55 Jau nusibodo visokie verkslenantys, esam civilizuota salis su posunkem salygom, nu bet ka padarysi, be to salygos gali pasikeisti. o seip dauguma pasaulio tai yra necivilizuotas. 1. Pietu ir Centrine Amerikos -- namai is kartono ir panasiai. 2. karibu salos -- apynormaliai gyvena tik narkotiku prekeivei. 3. ramiojo vandenyno salos -- jie necivilizuoti ir jiems tas yra px (nu ir gerai, nes laimingi kuo turi) 4. Afrika -- visi dvesia is bado, vaiksto perkare ir pan. 5. Arabija (pamirskit seichus ir naftininkus) murzinybe, islamas, ir daug kur visokiu diktatoriu garbinimas, pvz. Irakas su huseinu 6. Pietvakariu Azija -- zmones laidoja, atlieka gamtinius reikalus, maudosi, skalbia, ir GERIA is vienos upes, gyvena senu dvaru gruvesiuose ir pan. 7 -- Rytu Azija, +- savetski sajuz, iskyrus Š. Koreja kur nebeliko maisto ir pietrycius kur yra kaikuriu pietvakariu azijos simptomu 8 -- buvusi jugoslavija + albanija -- karo zona su visokiais lavomnais pakelese ir absoliuciai jokiu babkiu nu ir 9 -- rusynas! ir nvs yra net juokinga kai turedami rusyna ir ypac rusyno rusyna kaliningrada pasonej vistiek nesuprantan kaip gerai mes gyvenam. IDEJA -- niurnekliams ir zyzeklems apie gyvenima Lietuvoje organizuoti ekskursijas i Karaliauciu, ir pasiulyti ten pasilikti, gal tenais jiems geriau gyvenimas iseis?

Tai kas dabar lieka?

JAV/Kanada, Vakaru, Siaures, nu ir gal Pietu Europa, Australija/NZ, ir viskas tik sios kelios salys yra geresnes uz Lietuva!!!

Nustokit zyzti, prasau, Lietuva yra normali salis.

Niekur pasaulyj nieks jums babkiu is dangaus nemetys, Gyvenimas yra sunkus (betkur) --Jums patiems bus zymiai lengviau jeigu su tuo susitaikysit.