Ši fotosesija yra ypatinga ir išskirtinė tuo, kad fotomodeliais pasirinktos merginos nėra profesionalios rūbų demonstruotojos. Tai - tikros verslo sferos darbuotojos - administratorė, finansininkė, vadybininkė ir teisininkė.

Dizainerė J.Talaikytė administratorei rekomendavo klasikinį juodos ir baltos spalvos derinį. “Administratorė – firmos veidrodis, ji pasitinka ir išlydi svečią. O balta spalva visuomet gerai nuteikia”,- komentavo dizainerė. Balta palaidinė ir juodas sijonas pagyvinami madingais akcentais – skirtingų spalvų dekoratyvinėmis “daigstymo” siūlėmis.

Kostiumėlis teisininkei turėtų būti siuvamas iš aukščiausios kokybės natūralios medžiagos, būti itin patogus, todėl šiuo atveju prie švarkelio derinamos tiesaus kirpimo kelnės. Akcentų nedaug, kostiumėlis neperkrautas, tačiau detalės turi atrodyti prabangiai.

Vadybininkės kostiumas – pats išraiškingiausias ir ryškiausias – jam parinkta raudona spalva. Švarkelis derinamas su baltos spalvos palaidinuke ir sukuria ryškų bei nuotaikingą kontrastą. Kelnės – labai plačios, su atvartais ir gerokai per ilgos. Medžiaga – bukle.

Finansininkei dizainerė rekomenduoja juodos spalvos švarkelio – kelnių kostiumėlį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją